VibbPlattan

Varför en Vibbplatta!?

Tidsbrist!?
Lat!?
Fet!?
Svag muskulatur!?
Svullen!?
Stel!?
Dålig balans!?
Artros!?
Nyopererade knän eller höftleder!?
Det är bara några anledningar för att träna och aktivera dig med hjälp av en PT Board.

 

Amplitud och PendelRörelse
PT board kan med sin amplitudrörelse ge dig en skonsam, välgörande, stärkande, dynamisk träning som tillsammans med pendelrörelsen skapar en 3D-rörelse som utmanar dig samtidigt som det tränar ditt balanssinne.
Du bygger muskulatur på djupet och snabbare -än utan platta.

Amplitudrörelsen
Amplitudrörelsen ger den dynamiska träningen som är perfekt för dig som vill bygga muskulatur kring knä och höftleder samt generellt stärka benmusklerna. 
15 minuters träning på plattan motsvarar cirka 60 minuters träning utan.
Vissa hävdar att det räcker med 10 minuters träning på PT Board för en fullständig mångsidig träning… det är ju inte fel att röra på sig, men använd den som ett komplement till annan träning.

Pendelrörelsen
Pendelrörelsen (oscillering) där PT board flyttar sig från sida till sida, bygger muskulatur och utmanar ditt balanssinne.
PT board passar både till elitutövare, latmaskar och nybörjaren.

Mikrorörelser
PT Bordens mikrorörelser, kombinationen av pendel och amplitudrörelsen med dess skakningar, vibrationer, snabba upp & ner rörelser aktiverar kroppen på ett sätt du inte kan uppnå i din vanliga träning utan vibbplatta. Eftersom dessa små snabba rörelser lurar ditt nervsystem att aktivera dina muskler på ett lite för kroppen övernaturligt sätt. Leder det till att du använder upp till 50% mer av din muskelmassa, då vibrationerna stimulerar aktiviteten i kroppens små stabiliseringsmuskler, muskler som du med största sannolikhet inte tidigare känt till, jag lovar dig, du kommer att känna varenda en av dem efter din första session. Det är detta som ger den ökade intensiteten, mer träning på kortare tid och samtidigt bränna fett. Hejja!!


Träning på en PT Board har många fördelar:
Ger Effektiv & HögIntensiv Träning
Aktiverar Muskulatur, de små musklerna – stabiliseringsmusklerna.
Stärker och tonar dina muskler
Ökar Fettförbränning – Viktminskning
Ger Förbättrad Hållning
För Balansträning, Förbättrar Balans
Bra vid Rehab
Skonsam ger Minimal Påfrestning
Motverkar Artros
Passar Människor med Smärta & Värk
Ökad Blodcirkulation
Förbättrar Lymfsystemets Flöde & Stärker dess Funktion -i kombination med olika andningsövningar & SjälvHjälps LymfFlödesAktivering.
Massage
Avslappnade
Enkelt
Du Tränar & Behandlar kroppen samtidigt
Tidsbesparande – 15 minuter motsvarar 60 minuters cirkelträning

Till vem passar denna form av Träning?
PT Board riktar sig till dig:
* Med Stelhet, smärta, värk, svullnader som kommer av restriktioner i hud och bindväv samt ett trögt LymfSystem. Vibrationerna i plattan hjälper till att lossa dessa restriktioner i hud och bindväv, och sätter på så sätt lite fart på flödet i lymfsystemet. Framförallt när du kombinerar att stå på plattan med andningsövningar och självhjälpsrörelser för LymfFlödesAktivering. Läs mer om det under LymfFlödesAktivering. Jag har kurser i det. Ett optimerat lymfsystem kan ge en generellt bättre hälsa, starkare immunförsvar, slankare kropp.
* som vill tappa några kilon,
* öka din fettförbränning.
* som inte kan/får träna av olika anledningar, där ger PT Board en skonsam träning, med minimal påfrestning som hjälper till att stärka stabiliseringsmusklerna -de små musklerna som håller ihop oss.  
* Med Artros
Enligt allehanda experter, sjukgymnaster mfl är just dynamisk belastningsträning den bästa formen för just artros. 
* Smärt & Värktillstånd, det finns många studier som visar på goda resultat med  vibrationsträning vid smärta och värk.
* Vid Osteoporos / Benskörhet
Både till dig som lider av eller riskerar att drabbas av det kan med fördel använda en PT Board för att få stötarna som din benstomme behöver för att byggas upp.
* Kvinnor med svag bäckenbotten. Efter graviditet, skador eller andra förslappningstillstånd där du behöver förstärka muskulaturen i området.
* Bra för CoreTräning överlag.

PT Board har flera olika valbara program med
* Separat Amplitud Rörelse (up och nedåtgående rörelse)
* Separat Sidledsrörelse
* Kombinerad Amplitud Rörelse + Sidledsrörelse.
PT Boardens platta är inte riktigt rak, utan den har en lätt böjning, den är högre på sidorna jämfört med mitten, vilket ger en valbarhet när du tränar. Utformningen optimerar dina träningsmöjligheter och minska belastningen på dina höfter, knän och fotleder.

Fjärrkontroll, Träningsband och instruktionshäfte medföljer.

Varför en PT Board?
Jag har valt att jobba med PT board 2.0 från Sableline.
Jag har under åren provat många olika plattor, allt från billiga till mer avancerade, körde Power Plate träning för många år sedan, när den kom och har flera vänner/kollegor som fortfarande har Power Plates.

Jag har tillsammans med några kollegor gjort en noggrann jämförelse mellan liknande plattor som vi fysiskt provat och jämfört med denna PT board 2.0.
Vi kom fram till att det händer mest i kroppen med PT board 2.0 därför har jag valt att använda den i mina behandlingar på min praktik och det är också den jag varmt rekommenderar till mina kunder!

Vill du köpa en egen PT board för hemmaträning eller för att få extra fart på ditt Lymfsystem med hjälp av en kombination utav SjälvHjälp, LymfFlödesAktivering / LymfaFlow!?
Då kan du köpa en Pt board med min personliga kod och få upp till 2000:- rabatt på din platta.
Du beställer den enklast och billigast direkt via mig.

Varmt Välkommen in till oss på MirakelVerkstan

Har du några frågor?

Kontakta oss