LivsSamtal

LivsSamtal

När du har funderingar kring livet, en situation så som separation, skilsmässa, flytt, arbetsförhållanden, studier, företagande, vägval, nya öppningar och möjligheter, oro…
När du vill fundera med någon kring saker som händer i livet…
När du behöver någon som lyssnar eller fungerar som ett bollplank, för coaching, motivation och inspiration till nästa steg eller förändringar i livet.
Lätta hjärtat i kris och sorg efter trauma.

Ofta sker allt detta helt naturligt under många av mina andra sessioner och konsultationer, men ibland kan man ha behov av att komma på en ren sådan session.
Kan göra en medial Konsultation eller använda mig av pekare, pendel eller kort i kombination med samtal, coaching och vägledning.
Livssamtal kan handla om att titta på ditt Livs och HälsoPussel…

Livs & HälsoPussel

Att jobba med sin egen hälsa är som att lägga ett storartat, betydande pussel som kanske aldrig blir riktigt fulländat, utan ständigt är i process!?
Där varje del som livsstil, mat, vad jag äter och inte äter, eget ansvar, val, prioriteringar, tankar, känslor, ohälsa, sjukdom, medicin, kosttillskott, behandling, hålla ihop, stress, vatten, salt, ensam eller själv, familj, barn, föräldrar, socialt sammanhang, vänner, kaos, utveckling, struktur, kommunikation, städa, ekonomi, sitta stilla, sporta, älta, vara glad, känna tacksamhet, kärlek… är och blir en unik pusselbit i ditt eget alldeles personliga hälsopussel, i ditt livspussel… Dessutom så finns en koppling mellan varje tand, varje kota till ett organ eller en vävnad samt en känsla och ett tankemönster.

Hälsa eller den totala hälsan, handlar om sådant vi gör varje dag.
Ibland behöver du inspiration och uppmuntran och det kan om du har tur komma inifrån i form av något du upplever, tänker, känner, ser eller läser.  Ibland behöver du  intryck utifrån, det kan komma från en vän, föräldrar, syskon, barnen, hunden, katten, en person du möter, något du läser i just precis rätt ögonblick…

Vad är det du gör varje dag?

Oftast flera gånger om dagen?

Äter!

En nyckelbit för hälsa är det vi äter!
Det år något ALLA gör, varje dag, flera gånger om dagen.
Det är viktigt att förstå hur maten du äter påverkar kroppen.

Det är grundsten, byggmaterialet till din kropp, din hälsa, ditt mående.
Födan är inblandad i så mycket!

Tänkt dig att den mat du äter är information till kroppen, till kroppens biljontals celler… Den kropp du har idag är bara resultatet av allt du hittills gjort!

Det är som en karta över ditt liv!

Jag får ofta höra att de som kommer till mig känner sig peppade och mer motiverad när de varit hos mig, många känner sig väldigt upplyfta, lättade och glada när de lämnar Mirakelverkstan.
Det är också bland det roligaste jag vet att få hjälpa människor att må bättre, att komma till hälsa, närmare sin egen balans, att bli motiverade och ta tag i sådant som behöver tas tag i…
Att vända sin hälsa handlar om sådant vi gör varje dag, små, små steg i den riktning du vill utvecklas, små steg mot ditt nya jag, den person du vill vara.

Det jag kan bidra med till ditt hälso och livspussel är allt ifrån livsfilosofi enligt många olika läror och ur många aspekter, inspiration, motivation, förståelse, hälsoråd, kostråd, egenvård, självhjälp, andlighet, kropp, sinne och själ. Jag har tränat en hel del, men är dålig på att ge träningstips vid problem i kroppen, eftersom min främsta erfarenhet kommer av effektiva behandlingar.

Har du några frågor?

Kontakta oss