Stjärnestoff

Stjärnestoff

Min egen serie med SvenskTillverkade MineralSalter, som jag utvecklat tillsammans med min gamle lärare Kjell Söderlund.
Dessa salter verkar som näring för våra kroppars alla celler och är mycket betydande för alla dess funktioner. Salterna kommer ur naturliga mineralämnen som ursprungligen är nativa beståndsdelar i geologiska formationer så som bergarter, vatten… Växterna tar upp mineraler ur jorden och införlivar dem i sin struktur, under denna process är mineralerna separerade i partiklar som kallas för mikromolekylära, dessa kan sedan lätt absorberas av kroppens celler.

Vårt arbetsnamn på denna serie MineralStoff var till en början YoBeMina – som var en förkortning för Your Best Minerals… tills jag en dag fick en snilleblixt, det ramlade liksom ner från skyn, ordet Stjärnestoff planterade sig i mitt sinne.
Det var ju självklart att vår MineralSaltSerie skulle heta Stjärnestoff, då alla mineraler är stoff (materia/råmaterial) från stjärnor. 90-93% av vår kroppsmassa är i princip stjärnstoff, för majoriteten av de komponenter som våra kroppar byggts av är skapat av/i stjärnor, allt utom helium och väte.
Det hela går tillbaka i tiden, till då det jättelika molnet virvlade upp i universum, vid tiden för alltings skapande –the Big Bang och poff så skapades solen, stjärnorna och planeterna. Man vet idag inom vetenskapen att mineraler är stofft från Stjärnorna. Så för mig var Stjärnestoff ett självklart namn, då mineralsalter just är stjärnstofft.
Stjärnestoff är en spinn off på HBM och Stjärnestoff utvecklades med en tanke om att vara ett husapotek i varje hem.

Det finns 15 olika Stjärnestoff, var och en av dem har specifika områden för hur och var de verkar, alla dessa Stjärnestoff finns naturligt i kroppen och de finns givetvis i alla våra celler, även om somliga Stjärnestoff är mer inblandade i vissa specifika celler, i vissa bestämda processer än vissa andra. Det verkar också som att vid olika tillstånd, sjukdomar, åkommor, situationer, känsloupplevelser, tankemönster så förbrukas det mer av vissa Stjärnestoff i vissa celler och vävnader… därför uppkommer brist på ett visst Stjärnestoff på grund utav en ökad aktivitet i en viss biokemisk process…

Det som är lite speciellt med Stjärnestoff är att de är framställda på ett sådant sätt att de är enormt lättupptagliga, biotillgängliga, de tar sig in i cellerna för att delta i processer där. De påverkar inte en specifik sjukdom, utan de deltar i förlopp i cellerna som när de funkar som de ska och kan göra det de ska göra, så styr de upp människors och djurs kroppsliga funktioner och det skapar välbefinnande.

I Verkligheten
Lider i princip alla människor brist på dessa undergörande, livsviktiga stofft på grund utav en ökad utsatthet för stress och nedbrytande livsstil, strålning, radioaktivitet, tillsatser, kemikalier i mat, förädling av vår föda och förorenat vatten samt minskad näring i jorden på grund utav hur vi odlar…

I Praktiken
Tabletterna intas helst 30 minuter före  maten eller 2 timmar efter.
Men i praktiken så är det svårt att få till i vardagen, så ta dem när du kommer ihåg dem. Tabletterna bör få smälta i munnen, men det är inte alla som har tålamod med det, så håll dem i munnen en stund, skölj runt med smulblandningen och skölj ner med vatten.
Ofta kan det bli ganska många olika Stjärnestoff att äta… ett tips är att förbereda din dagsdos i en skål, påse, burk och småäta ur den under dagen, ditt kärl bör vara tomt i slutet av dagen.

Stjärnestoff har en annan numrering än HBM och skiljer sig även från den Tyska standardnumreringen för Schüssler/Cellsalter. När man köper sina böcker via mig, brukar jag skicka med en omvandlingstabell, så att det ska vara lätt att använda både HBM & Stjärnestoff.
Stjärnestoff Tabletten har en annan sammansättning än HBM tabletten -så de skiljer sig en del åt i smak.

Boken Stjärnestoff -MineralMiraklet
Jag har skrivit en handbok för användande av Stjärnestoff,
Stjärnestoff -MineralMiraklet.
Första upplagan hette Stjärnestoff – En Skänk från Universum, sen uppdaterade jag den med några fler stoff och lite mer information, efter det att den blivit kapad. Min bästa bok om jag får säga det själv! 😉
Boken Stjärnestoff –MineralMiraklet är en handbok i användande av Stjärnestoff, en mycket lättläst, välorganiserad och användbar guide som kan användas som ett uppslagsverk för de 15 Stjärnestoffen.

Du hittar även lite bakgrund med tankar kring brister, varför man bör äta Stjärnestoff och när, vid vilka besvär, historik, utveckling…
Boken har också bilder med ansikten som visar tecknen i ansiktet vid brist på de olika Stjärnestoffen. Dessutom finns ett litet register med symtom längst bak.

Ansiktsdiagnostik
För att välja ut vilket Stjärnestoff du behöver så tittar jag i ditt ansikte och läser av receptet för vad din kropp kommunicerar att du behöver, ofta använder jag mig även av din anamnes, din egen historia och beskrivning av dina symtom, för vägledning i vilket/vilka Stjärnestoff just du behöver just nu. Utifrån ansiktsanalysen kan man göra en bedömning av hur stor bristen är och lämplig dosering.


Kurs i Stjärnestoff, HBM & Cellsalter

Jag håller även kurser i Stjärnestoff, HBM & Cellsalter, där jag lär ut massa praktiska tips och trix som inte finns med i böckerna. Det är mer än 10 år sedan jag skrev HBM-Biblen och jag har hunnit lära mig en hel massa mer sedan dess, jag har dels fått en hel massa mer praktisk erfarenhet och har dessutom fortsatt utbilda mig. Mina kurser inom detta har ett stort fokus på att förstå salterna som väsen, hur de verkar och varar, mitt mål är att salterna vid kursens slut ska vara dina bästa vänner -ett naturligt husapotek som du vänder dig till och använder dig av dagligen. Stort fokus ligger på historik, bakgrund, utveckling, viktiga personer, varför brister uppstår, förståelse för ansiktsdiagnostiken, uppkomst och mycket, mycket mer. Tyngdpunkten ligger givetvis på att fördjupa förståelsen för varje individuellt salt med dess praktiska bruk för besvär i det fysiska, psykiska och själsliga/emotionella. Där också ansiktsdiagnostiken i val av salt, får en naturlig plats, jag ger även utrymme för att praktiskt öva på att se tecknen.

Varmt Välkommen att boka en Session med MirakelQvinnan Shia!

Har du några frågor?

Kontakta oss