Behandlingar

MirakelQvinnans Behandlingar

Kroppsbehandlingar * Konsultation * Vägledning/Rådgivning
& Övrig Terapi av Människor & Djur

Här följer en kort introduktion av mina verktyg.

Ett litet klargörande, Jag jobbar INTE som massör, jag har mycket, mycket mer utbildning än en massör, så det finns inga rena massagebehandlingar i min behandlingsmeny, då jag jobbar med många fler tekniker och metoder.
Mer information om mina verktyg hittar du under terapier, vi börjar här lite kort.

Manuell Behandling / Terapi = KroppsBehandling

Den största delen av min tid på min praktik tillbringar jag med att jobba med mina händer, med olika tekniker som jag blandar utifrån olika läror och teorier, för att få muskler att slappna av, minska restriktioner i fascia, bindväv, senor och ligament, lägga till leder som glidit i obalans det kan vara kotor i ryggraden, SI-leden eller bäckenet eller någon annan led ex led mellan revben eller bröstbenet, handleden, fotleden eller någon annan benbit…

Kan vara korrigering av låsningar, blockeringar, sträckningar ont i en fot, axel, ryggen, nacken, hand, handled, domningar i armar/händer, tennisarm, löparknä, hopparknä… Jag behandlar ganska mjukt -inte alltid helt smärtfritt, men utan överraskande ryck, knak och brak!

Allt som oftast behandlar jag både mjukdelar där jag försöker få upp en rörlighet och avslappning i vävnaden (muskler, fascia, bindväv) och sen lägger jag oftast också till någon liten benbit som hamnat i obalans.
Jag litar 100% på mina händer och vad de känner, oftast känner de saker som man inte vet.

Ta gärna med röntgenplåtar eller röntgenutlåtande. Det har hänt att jag lagt märke till sådant som läkare ej sett…

Oral Terapi 
Kostråd & Rådgivning kring vilka kosttillskott, vitaminer & mineraler, Stjärnestoff, HBM & Cellsalter du kan äta.
Kost, Föda, Mat, Avgiftning & Detox…
Mina tankar kommer från Naturmedicinen, Näringsmedicin & Funktionsmedicin.

Ansiktsdiagnostik 
Jag tittar i ditt ansikte och berättar vad det säger.
Kan om du vill titta efter olika obalanser. Ditt ansikte kan tala om för dig varför du är sjuk, det berättar även vad du behöver för att bli frisk. Det speglar organfunktioner, tankemönster och blockerade känslor… Så receptet på hälsa finns mitt framför dig!

Irisdiagnostik 
Jag tittar i dina ögon och berättar vad de speglar.
Det finns så otroligt många olika förklaringsmodeller till olika tecken i ögonen.
Jag jobbar framförallt med Klassisk Irisdiagnostik från Jensen och Lindeman via Söderlund och Wilhelmsson, som jag sedan utvecklat med Modern Irisdiagnostik som jag lärt mig från John Andrews, Enlgand… Som jag sedan kryddat på med influenser från Tyskland, Vistara & Roberto Kaplan.
Har också lärt mig Rayid, Själspeglingsmodellen med FamiljeträdesAnalys & Syskonplacering från bland andra Susanna Odén…

HälsoKonsultation
Vill man titta på sin hälsa utifrån ett specifikt problem som inte handlar om en direkt uppenbar manuell dysfunktion, så bokar man oftast en hälsokonsultation, där du får berätta om din hälsosituation.
Brukar vara en stund med många frågor, när problemet började, hur det började, din livssituation, arbetssituation. Här använder jag mig av din historia, sk anamnes, skolmedicinska labbtester, ev. funktionsmedicinska labbtester, min erfarenhet, det din kropp berättar, men inte dina ord.
Ta gärna med skolmedicinska labbtester om du har.
Ibland rekommenderar jag även andra tester, som inte görs inom skolmedicinen.

De flesta av mina behandlingar inleds med en kort konsultation och alla fösta besök, startar med en lite mer ingående konsultation.

Vill du ha en kopp avkopplande örtte, grönt te eller ett glas filtrerat vatten med eteriska oljor i, så ingår det.

Livssamtal
Ibland kommer människor för att de vill prata och diskutera olika saker så som händelser, trauman, sorg, livssituationer, att de sitter fast i något och inte kommer vidare, andra vill diskutera livsval med en utomstående, någon som lyssnar.
Vissa vill bara ventilera, andra vill ha coaching och några vill ha vägledning med tarot eller orakelkort.

Många gånger går en hälsokonsultation och livssamtal in i varandra…


Vill du ha en kopp avkopplande örtte, grönt te eller ett glas filtrerat vatten med eteriska oljor i, så ingår det.

Har du några frågor?

Kontakta oss