Om mig

”MirakelQvinnan har utvecklat ett eget sätt att jobba!”

Mina fokuserade behandlingar är unika, då jag allt som oftast jobbar med flera olika terapiformer under ett och samma behandlingstillfälle.
För att uppnå bästa möjliga resultat, använder jag mig helst av både
Manuella Terapier (dvs lägger händerna på), parallellt med
Orala Terapier (Kosttillskott/Näringstillskott, Mineraler, Örter, HBM, Stjärnestoff) i kombination med:
Kostråd och
Livsstilsförändringar
samtidigt som jag använder mig av kommunikation (rak & subtil), coaching, medvetandegörande av känslor, tankar och mönster, en foff med motivation, en poff av inspiration och en smula Hokus Pokus!

En behandling vid ett specifikt problem kan innehålla flera olika terapier som akupunktur, akupressur, specifik djupmassage, bindvävsmassage, mobilisering, osteopati, mjuk, mild kiropraktik, kraniosakralterapi, ortobionomi, soft manipulation, fasciarelease, triggerpunkter, koppning, zonterapi, kiroterapi, muskulering (rörlighet i muskler & leder) samt eventuellt kosttillskott/näringsmedicin (näring, mineral eller ört).
En riktig kombinations och multibehandling.
Helst tillsammans med livsstilsförändringar, stresshantering och kostbalansering för ökad effekt och bästa möjliga hållbarhet. 

Vad är det jag gör?

Att komma till mig, MirakelQvinnan på MIRAKELVERKSTAN™  innebär för många en upplevelse utöver det vanliga, då jag ser till helheten.
Jag vet att kropp-psyke-själ hänger ihop och att insidan påverkar utsidan och vise versa.
Min personliga övertygelse är att ALLT är möjligt och att ALLT har ett samband!

Många frågar vad det är jag gör och hur en behandling går till… det är väldigt svårt att svara på då många behandlingar ser rätt lika ut men ändå är väldigt olika…
Jag använder mig inte heller riktigt av samma metoder som de flesta andra och har hittat ett eget sätt att jobba.

När jag behandlar en människa (eller en häst eller hund) så lyssnar jag till individens historia, tittar på kroppen och skannar igenom området med mina händer, samtidigt som jag också använder min inre syn och min känsla för att bilda mig en uppfattning om vad det är som är problemet och var det sitter. Sedan försöker jag lösa upp de spänningar/blockeringar jag hittar med olika metoder.
För mig är det oerhört viktigt att få upp rörligheten och väcka liv i vävnaden så som muskler, fascia, bindväv, senor och ligament samt att se till att det finns en rörlighet i de närliggande lederna.
Här kan man få lirka och gulla, länge, länge och ibland går det snabbt!

Har utvecklat en egen metod i Avancerad Manuell Terapi/Behandling, en enkel, effektiv och skonsam metod för att öka rörligheten i kroppen och detta leder i en god värld till en reducerad smärtupplevelse och långsiktig läkning.

Behandling hos mig är dessvärre sällan helt smärtfri, men de allra flesta upplever en lättnad i sin smärta under och efter behandling och självklart en viss ömhet som naturligt kommer efter en behandling.


Filosofi
Betrakta mig som en vägledare, en assistent, en stränghållare, en kod eller en dyrk att låsa upp din inneboende potential. En pusselbit i ditt individuella hälsopussel. Några av mina redskap är olika sätt att stimulera din kropp till självläkning.
Locka fram din drivkraft, din lust att lyckas med en varaktig livsstilsförändring, inspiration och vägledning till ett ökat välbefinnande där rörelse, glädje och sund kost blir en naturlig del av livet! 

 

Målsättning
Min målsättning är att assistera med Kunskap, Erfarenhet, Råd och Kraft, till och för Hållbara Individer, där individen ska bli så pass bra att jag inte behövs. Detta genom att först assistera personen till självläkning med hjälp av behandlingar, konsultationer, samtal, för att initiera till livsstilsförändringar, ge insikt om vad som behöver förändras, var finns svagheter och styrkor och därefter stötta personen med kunskap och motivation för att bibehålla en hälsosam funktion i kroppen.

Där individen känner skillnad efter behandlingen, känner sig stärkta efter en konsultation och motiverade att fortsätta.

Jag vill vara skillnaden -som gör skillnad!

Samtidigt som jag strävar efter att ge individen en så behaglig upplevelse som möjligt!

Där jag utgår ifrån min personliga övertygelse -att ALLT är möjligt! 
Det omöjliga tar bara lite, lite längre tid!

En Hälsosammare värld, En människa i taget!
Mitt mål är att ge dig som kund en upplevelse och ett resultat utöver det förväntade, varje gång!

MirakelQvinnan Shivani Heléna tar emot klienter för behandling i Röbäck, Umeå.
Kan göra HälsoKonsultationer, LivsSamtal & EnergiArbete på distans via telefon, zoom, facetime, skype.

Kvalitet & Information

Auktoriserad & Kvalitetssäkrad i KAM, reg 544

Medlem i (SNS) Svenska Naturmedicinska Sällskapet, Ledamot 454

Naturläkare Medlem i SNLF Svenska NaturLäkar Förbudet
Patient och Ansvarsförsäkrad
Godkänd för F-Skatt och MomsRegistrerad
Följer Kommunens Hälso & HygienFöreskrifter
Följer FHM FolkhälsoMyndighetens råd kring Skydds & HygienRutiner.

MirakelQvinnan
Shia
Shivani Heléna Eddesjö Hjertestrand 
shivani@MirakelQvinnan.se  

Telefon: 070-372 74 77

Har du några frågor?

Kontakta oss