Eteriska Oljor

Eteriska Oljor

Jag erbjuder eteriska oljor som en del av en behandling, det finns även specifika behandlingar med bara eteriska oljor som stryks ut längs din ryggrad och rygg.

Vad är en eteriska oljor?
Eteriska oljor är koncentrerade växtsafter från blommor, frukter, träd och olika gräs, heliga potenta läkande krafter direkt från moder jord. Dessa oljor utvinns sedan med lite olika processer beroende på vilken växt det är så används olika delar. Man använder rötter, gräset, blad, kåda, bark, frön, frukt och blommor…

Denna ”olja” är växtens livssaft, där växtens livskraft finns ackumulerad, därför är de så kraftiga och koncentrerade.
Vi omger oss dagligen av dessa eteriska oljor, kanske helt omedvetet.
Eterisk olja är det som luktar i blommor och växter, alla har luktat på en Dr Vesterlund, Lavendel, Pepparmynta eller en Ros. Den eteriska oljan är flyktig och när vi luktar på den, går den rakt upp till hjärnan och vårt limbiska system som sedan är kopplat till minnen, känslor, sinnesstämning och nervsystemet…

Varje växt har sin egen kemi och därmed unika egenskaper som kan ha olika inverkan på oss människor så som upplyftande som många citrusoljor -apelsin är en favorit för många, det finns en blandning som heter Citrus Bliss, den är ljuvlig.
Lugnande som exempelvis Lavendel -som de allra flesta människor känner till och Romersk Kamomill.
Sen finns det mer reparerande oljor som kanske helicrysum, Frankincense… detoxande oljor, oljor som främjar sömn, optimerar matsmältning, stöttar immunförsvaret, de som har en antiinflammatorisk verkan ex copaiba och frankincense… med mera…
Eller Rosamarin som kan förbättra närminnet med upp till 78% enligt vetenskapliga studier…

Användning
Du kan använda en olja:
Aromatiskt -det vill säga lukta på den direkt ur flaskan, eller ta någon droppe i handen och kupa händerna över näsa/mun och ta några andetag.
Eller använd i diffuser eller aromalampa.

Utvärtes –smörja den på huden

Oralt -det vill säga invändigt i munnen
OBS alla oljor kan INTE tas invändigt, vissa oljor är för starka för att kunna hanteras av vår slemhinna och många fabrikat av eteriska oljor innehåller för mycket tungmetaller, kemikalier och annat som är farligt att förtära. Ta enbart oljor invändigt där leverantören kan garantera den eteriska oljans renhet.

Personlig favorit
En av mina personliga favoriter sedan många år tillbaka är Tea Tree, den har en väldigt speciell doft, kanske inte luktar så jättegott… men den har fina läkande egenskaper och används vid svamp, UVI, kliande insektsbett, acne, för immunförsvar. Det är den olja jag använt allra mest i mitt praktiska arbete.
Tea Tree kallas också för Melaleuca och hon stärker dig som den du är, låter dig se ditt sanna jag, ditt sanna värde, utgå ifrån det. Släpp negativitet och tankar på hur saker och ting ska vara. En stärkande olja som kan användas för att vara mer sann, för förnyelse och som beskydd. En olja man helt enkelt inte riktigt kan leva utan…

Terapeutiskt & Medicinskt Rena
Jag jobbar terapeutiskt med dessa eteriska oljor. De oljor jag använder i mina behandlingar är av högsta tänkbara kvalitet.
De är garanterat 100% rena eteriska oljor från doterra.
Doterra garanterar att alla deras oljor är 100% medicinsk rena, de har ett eget officiellt kontrollsystem med ett spårbart batchnummer för varje flaska olja som lämnar deras produktion. Varje olja genomgår noggranna kontroller.  
Dessa oljor är renare än ekologiskt, vilket innebär att många av dessa oljor kan du ta oralt, invärtes för en mer terapeutisk effekt, Vilket du INTE kan med majoriteten av andra eteriska oljor som finns på marknaden.
Doterra har dessutom väldigt få egna odlingar och satsar på att hjälpa små odlare i olika delar av världen, med att överleva och få ett bättre liv. En stor del går tillbaka till dem. Bara det känns för mig fantastiskt.

Det är oerhört viktigt för mig, att de inte innehåller massa konstigheter, så som underliga tillsatser, kemikalier och tungmetaller eftersom jag själv får i mig en rejäl dos olja varje dag när jag gör behandlingar. Jag vill även kunna använda dessa oljor på mitt barn utan risk för skador och förgiftning.

När man använder oljor i behandlingar så tas oljorna upp via huden, vi har ett 60% upptag av allt vi smörjer på oss, samt via vår lukt och smak går det in i hjärnan via vårt limbiska system, och ut till kroppens alla celler där de skapar en symfoni av magi. Det tar bara några sekunder för en droppe olja att sprida sig i kroppen, har du inte upplevt det, så kom in och prova -det är magiskt!!

Oljorna som används i de olika sessionerna kan köpas separat i små kit av mig på Mirakelverkstan eller direkt från leverantören doterra. Jag hjälper dig gärna med att skaffa ett eget kundnummer så får du 25% rabatt på dina inköp redan från första beställningen, inga köptvång. Plus att du slipper betala svensk moms på dina oljor, som du måste när du handlar av mig på verkstan.

När du väljer en session som innehåller oljor får du utöver den välgörande fysiska beröringen även en mer långtidsverkande balans i ditt nervsystem och andra kroppssystem av de magiska växtsafterna som kan ge fysisk, emotionell och psykisk harmoni.

Eteriska Oljor och MirakelQvinnan
Jag jobbar behandlande och kanske lite otraditionellt med eteriska oljor.
Jag har en pågående, liten lovestory med dem och har fått glädjen att bevittna och uppleva små mirakler, helt magiska resultat med oljorna som behandlingsform.

Varmt Välkommen att boka en Session med MirakelQvinnan Shia!

Har du några frågor?

Kontakta oss