Tar Bort Reiki med Dragoness

Vad är Reiki

Reiki var en fantastisk healing som jordens befolkning fick tillgång till via Japanen Mikao Usui. Till Sverige kom metoden med Wanja Twan som skrivit en bok som de flesta av oss som kommit i kontakt med Reiki läst. Det finns måååånga olika former och grenar av Reiki och metoden är till och med så pass accepterad att man kan använda sina friskvårdspengar för att få en session eller kurs.

Tyvärr har Reiki kanske gjort sitt som healingmetod!?
Då den inte längre är riktigt är anpassad för oss som lever just nu.
Energistrålen kommer ursprungligen från den 19:e dimensionen och metoden innefattar en massa initieringar, där man låser energier, med symboler och ord. Det är en väldigt kraftfull form av energiarbete, att kombinera symboler med ramsor och sång. Allt detta fungerade till en början precis som det var tänkt, som en förstärkning av energierna. Men symbolerna, orden och dess innebörd har förändrats och de har påverkat energiflödet i olika strålar med olika energier.
Dessa initieringar och inblandning av människans girighet och mörka längtan makt och rikedom har begränsat energierna och försvagat metoden.

Själva healingkällan ligger också en bit utanför den moderna människans energifält, den ligger liksom lite bredvid oss och det vi behöver.
Dessutom är Reiki bara en enda stråle -vi behöver mer, ett bredare spektrum av energier för att läka just nu i denna fas av vår utveckling.

Detta är min uppfattning och det jag fått till mig via mina kanaler, olika människor, guider och mitt healingteam.
Mår du bra av Reiki så fortsätt med det, om du skulle vilja avlägsna dina initieringar så kan du fortfarande jobba med en universell, fullständigt, gränslös och oinskränkt healing. Du kan utan begräsningar utveckla dig obegränsat i healing och jobba så istället för låst, hämmat och inskränkt!
Jag tror helt och fullt att symboler, ord, mening och initieringar kan förstärka vår kraft och vårt flöde en tid, men ibland går saker snett i universum och på jorden, energiflöden ändras, behov ändras, situationer ändras, saker tappar kraft då ska man uppmärksamma det och göra något åt det.

Hur går en KroppsBehandling till?

Du ringer / smsar / mailar och bokar en tid.
Du kommer till mig, fyller i ett formulär (kom gärna någon minut innan din avtalade tid).
Vi sätter oss i ett par sköna fåtöljer, du berättar lite om dina besvär, var du har ont…
Sen klär du av dig (ibland tröja, ibland byxor, ibland både ock, du behåller alltid trosor/kalsonger på, har du problem med att klä av dig så löser vi det):
Du lägger dig på behandlingsbänken på mage eller rygg.
Oftast väver jag ihop en unik, skräddarsydd behandling med hjälp utav flera olika terapiformer utifrån dina besvär -syftet är att skapa ett flöde, där något stannat upp och harmoni där något är kaos.
Tittar till hela individen.

Målet är att hitta orsak och ursprung till symtomen genom att tyda kroppens språk. Först då kan kroppen få space och varaktig läkning ske. MirakelQvinnan är specialiserad på kroniska besvär och smärtproblematik med manuell behandling i kombination med näringsbalansering.

Jag använder mig för det mesta av mina händer, men har även akupunkturnålar och annan modern teknik till hands så som en toppenfin Stötvågsapparat (den enda i sitt slag i Norrland), för behandling av problemområden i muskler, ligament, senor och annan vävnad.

Viktigt vid all form av behandling är också kommunikation om hur kroppen och hjärnan fungerar.
I kombination med kostråd och näringstillskott som fungerar!
Det är också av största vikt att själv bli medveten om sin kropp för att öka kroppsmedvetenheten.

Mina effektiva behandlingar är helt unika, då jag allt som oftast kombinerar flera olika behandlingstekniker vid ett och samma tillfälle!

Vad är det jag gör?

Att komma till mig, MirakelQvinnan på MIRAKELVERKSTAN™  innebär för många en upplevelse utöver det vanliga, då jag ser till helheten.
Jag vet att kropp-psyke-själ hänger ihop och att insidan påverkar utsidan och vise versa.
Min personliga övertygelse är att ALLT är möjligt och att ALLT har ett samband!

Många frågar vad det är jag gör och hur en behandling går till… det är väldigt svårt att svara på då många behandlingar ser rätt lika ut men ändå är väldigt olika… Jag använder mig inte heller riktigt av samma metoder som de flesta andra och har hittat ett eget sätt att jobba.
När jag behandlar en människa (eller en häst eller hund) så lyssnar jag till individens historia, tittar på kroppen och skannar igenom området med mina händer, samtidigt som jag också använder min inre syn och min känsla för att bilda mig en uppfattning om vad det är som är problemet och var det sitter. Sedan försöker jag lösa upp de spänningar/blockeringar jag hittar med olika metoder.
För mig är det oerhört viktigt att få upp rörligheten och väcka liv i vävnaden så som muskler, bindväv, senor och ligament samt att se till att det finns en rörlighet i de närliggande lederna.
Här kan man få lirka och gulla, länge, länge och ibland går det snabbt!

Har utvecklat en egen metod i Avancerad Manuell Terapi/Behandling, en enkel, effektiv och skonsam metod för att öka rörligheten i kroppen och detta leder i en god värld till en reducerad smärtupplevelse och långsiktig läkning.

Behandling hos mig är dessvärre sällan helt smärtfri, men de allra flesta upplever en lättnad i sin smärta under och efter behandling och självklart en viss ömhet som naturligt kommer efter en behandling.

Har du några frågor?

Kontakta oss