KranioSakralTerapi KST eller K.S.

KranioSakralTerapi KST eller K.S.

KranisoSakralTerapi är en mycket mjuk, behaglig och avslappnande behandlingsmetod. Jag brukar kalla den för en kraftfull medveten healing. Nu är healing för många ett väldigt flummigt och ogreppbart ord, men ju mer man jobbar med healing och förstår dess vidd och kraft så är det inte så himla tokigt. En healer som jobbar medvetet och utifrån en kraftfull intention är enormt kraftfull och träffsäker.
Ju mer medveten du är, desto större effekt och inverkan har du på alla plan. Många healers har dessutom ett annat seende, än de som inte har seendet, det vill säga klarseendet och klarkännandet.

Inom kraniosakralterapin finns dessutom ett väldigt stort medvetande om energier och flöden, men också ett väldigt kunnande om mänsklig anatomi och fysiologi, där man känner till skallens alla ben, alla dess små utväxter, räfflor och gropar, samt skallbenens rörelser i förhållande till varandra och övriga skelettben.  

Detta är en behandling där du allt som oftast ligger på rygg, ibland mage på behandlingsbänken med kläderna på, gärna under en filt. Behandlingen är en väldigt lugn och behaglig upplevelser och utgår helt ifrån kraniosakrala teorier, där jag bara använder mig av osteopatiska behandlingstekniker med kraniosakrala grepp och teorier. Behandlingen syftar till att återställa den naturliga rörelsen i kroppens skelettben från ditt kranium (skallen) till sacrum (korsben). Fokus hålls på skelettbenens samband till den yttersta av de tre hjärnhinnorna (Dura Mater), som finns i kraniet. Jag känner efter aktivitet/inaktivitet, flöde av vätska i ventriklar, hinnorna runt hjärnan, ryggmärgen, rörelsen i olika ben och i förhållande till andra ben. Sen finns det flera andra flöden som jag också känner efter.
Behandlingen kan även ha inverkan på dina övriga skelettben så som ryggradens kotor, bäckenet, korsbenet och svanskotan, dina ligament, fascia i hela kroppen,

Kraniosakral behandling är väldigt mjuk och behaglig samtidigt som den är oerhört kraftfull, där jag jobbar med olika microrörelser och flöden i kroppen på ett ytterst subtilt sätt genom att hålla händerna på olika ställen, för att mjuka upp vävnader. KST är ett unikt och mjukt sätt att behandla kraniet och dess ben, hela kroppen behandlas på samma sätt. Jag håller mina händer på olika ställen på din kropp, utifrån var du har problem.
Jag känner efter andningsrytm, hjärtrytm och den kraniosakrala rytmen som är en oerhört subtil men tydlig vågrörelse, en mikrorörelse.
Störningar i denna mikrorörelse skapar spänningar som i sin tur ger smärta, när vi frigör denna rörelse släpper spänningar och smärtan lättar.  
En behandling väl värd att prova vid långvariga smärtor, värk i nacke, axlar rygg, tinnitus, yrsel, oro, ångest, trauman, utmattning, trötthet… Besvären löses upp och värken lindras, även en framgångsrik metod vid psykiska besvär.
Väldigt avslappnande då man kommer åt att jobba med nervsystemet, ett alternativ om du har svårt att stressa av och komma till ro.

Ps Jag har fördjupat mig inom det kraniosakrala och behandling av trauma, utmattning och smärta…

Kombinera gärna denna med någon av de olika behandlingarna med eteriska oljor och HMMB. Klassisk eller biodynamisk

Varmt Välkommen att boka en Session med MirakelQvinnan Shia!

Har du några frågor?

Kontakta oss