MirakelQvinnan & Energier

MirakelQvinnan & Energier

Jag betraktar mig framförallt som NaturMedicinare, men det går inte att blunda för universums lagar… Tycker du att det är läskigt eller skumt med energier och energiarbete så kan du hoppa över denna del. Jag föddes medial även i detta liv, men det har tagit mig en lång, lång tid i detta jordelivet att inse, acceptera och leva det. Det har varit en lång och innehållsrik resa- där jag nu landat i det och lever det fullt ut -medvetet.

För mig personligen har det inte varit så jättekonstigt, för mig själv, det är inget jag pratat om med vem som helst jag har alltid vetat saker, haft de mest märkliga sanndrömmar, upplevelser, konstiga minnen och visioner, känt på mig saker, vetat saker som jag inte ska/kan veta… sett underliga samband. Jag har trott att det var något som alla gjorde, så inget konstigt… bara naturligt!
Men inget jag pratat om!

Lite flummigt, I know!
Men jag kan liksom inte förneka det -då det är en del av mig!


Yess!
Jag är medial, jag ser saker, jag hör saker och jag känner saker och ja, jag pratar med drakar, väsen, djur, förfäder, andar, själar, varelser, änglar… mest med Drakar, det har jag gjort sedan jag var liten… Jag har alltid haft en dragning till drakar, en märklig koppling, har alltid älskat drakar och historier om drakar redan som riktigt liten.

Jag har tidigare i livet identifierat mig som indigo och en superkänslig individ, vad man numera kallar HSP (Highly Sensitive Personality/Hög Känslig Person) och Empat, men jag har jobbat med mig själv, lärt mig att hantera energier och lärt mig att inte ta allt personligt, att allt inte handlar om mig själv, att inte tillåta vem som helst att trampa in i min personliga bubbla. Har jobbat hårt på det ska du veta!
Jag var sjukt blyg som liten, oerhört känslig för alla intryck, livrädd för män, män var bland det mest obehagliga figurer jag visste, för de hade sån skrämmande energi… de enda män jag klarade av och var trygga med var min pappa, min bonuspappa och min farbror Stig, alla andra män var jag rädd för (det har gått över!) 😉

Jag har tyvärr inte fått uppleva något riktigt omtumlande ”uppvaknande”… utan det är något som alltid funnits och bara skjutit iväg lite extra under olika tider, vid olika händelser och vid olika möten… där vissa upplevelser gett djupare insikter och större aha-upplevelser.

Har du några frågor?

Kontakta oss