Dragoness ReInstall EnergyWork™

Tar bort AuraTransformation

Till en början upplever de flesta aura transformationen som något omtumlande positivt. Många mår oftast väldigt bra direkt efter en auratransformation, de känner att de håller sin energi, de klarar av att vistas i folksamlingar utan att bli totalt dränerade.
Men efter en tid känner många sig fångade i sin kropp i sig själva, i sin egen bubbla som att de är avskalade från världen, att de förlorat kontakten med sig själva, omgivningen. Många upplever också att de tappat kontakten med naturen, flödet av energi, naturväsen, andevärlden osv…. De känner sig kanske inte lika fyllda av energi, att de inte har någon energi, energilösa, många känner sig helt frånvarande och att de inte riktigt når fram till andra människor…

Hur går det till att ta bort en AT med MirakelQvinnan & Dragoness?
Att ta bort en auratransformation handlar om många timmars arbete, där jag scannar av dig och ditt energisystem.
Jag avlägsnar din fejk balanskropp -som är artificiell och utomjordisk.
Sedan återställer jag ditt energisystem till fabriksinställningar -så att du får ett fungerande energiflöde i dina chakran och energikroppar.
Klipper energikopplingar och återställer balans och flöde i kroppen med flera olika tekniker och sen badar jag dig i kraft och kärleksfull healing med assistans av Dragoness och resten av mitt skickliga Healing Team.
Det är en omfattande och komplicerad process, där själva tillvägagångssättet och metoden är lite av en yrkeshemlighet som jag dels har betalat för genom att jag gått utbildning. Sen har jag också fått till mig ytterligare information, teknik, tips och trix via Dragoness och mina andra guider i mitt Healing Team som gjort att jag kunnat förbättra metoden ytterligare.

Auratransformation riktar sig till HSP personer, Empater och andra Utmattade, och det är just personer som dessa som kommer efter en tid och känner att de vill ha hjälp att ta bort sin auratransformation.
Ta tillbaka sin själ, som de i princip sålt när de skrev på kontraktet med AuraFörmedlaren, om du läser kontraktet så är det i princip det du gör…
Vi är energi, vi är en själ, vi kan inte tappa själen i livet, vi kan tappa bort den och binda själen till olika saker… men har vi ingen själ så dör vår kropp…

En borttagning av din Aura Transformation hos mig innebär att vi tar tillbaka din själsliga energi, vi bryter kontraktet med mammon, vi tar bort din konstgjorda balanskropp, återaktiverar funktionen i dina chakran och återskapar dina energikroppar, kopplar tillbaka dig till ditt ursprungliga energiflöde genom att koppla ihop dig med universum och moder jord så energi kan flöda genom din kropp, ladda dig och rena dig precis som vi är skapta att fungera.

Vi kan inte ta bort chakran, men vi kan påverka flödet i våra chakran, man kan strypa energiflödet, men chakrat finns kvar. Många som har en artificiell balanskropp har också väldigt avstängda energisystem, många konstiga energikopplingar och många chip, implantat, entiteter, demoner och andra intressanta saker.

Jag tar bort en auratransformation under den första sessionen, sen följer jag upp med en till session efter 2-6 veckor, ibland en till uppföljningar lite beroende på hur saker och ting ser ut, vid uppföljningen kollar jag igenom ditt energisystem igen, för att se så att alla spår av Aura Transformationen är borta.

Ta bort din AT med Dragoness ReInstall EnergyWork
1-3 Konsultationstillfällen & flera timmars arbete.
 Kan med fördel göras på distans eller fysiskt här på Mirakelverkstan.
Vissa väljer att göra själva borttagningen och Energi Transformationen på distans och sedan komma och göra konsultationen/uppföljningen på plats.


Har du några frågor?

Kontakta oss