EnergiArbete med MirakelQvinnan

EnergiArbete med MirakelQvinnan

Jag betraktar mig framförallt som NaturMedicinare, men det går inte att blunda för och ignorera universums lagar… Tycker du att det är läskigt eller skumt med energier och energiarbete så kan du hoppa över denna del.

EnergiArbete görs allt som oftast och med fördel på distans,
men det kan givetvis göras på Mirakelverkstan eller direkt på platsen, i huset…

Lägga kort, svara på korta frågor kan göras via telefon eller på Mirakelverkstan.
Hitta Katter och andra bortsprungna varelser gör jag oftast utan debitering (ev. frivillig gåva), också på distans, i mån av tid.

ReCharge Enchanted EnergyWork™  eller helt enkelt 
EnergiHantering a´la MirakelQvinnan

En session med fokus på energi, energier, energiflöde och energiflöden, dina energier och hur du kan lära dig att hantera dem och andra energier som du omger dig med…Vi tittar på hur du mår när du blandar dina energier med andra, det vill säga när du är ute bland folk osv… Hur du hushåller med energier, vad det är som får dig att reagera som du gör och varför dina energier tar slut… Jag lär dig olika tekniker för att du lättare ska kunna hantera dina och andras energier genom att sortera, skilja på, rena och fylla på med energier.
En session fylld med allvar, glädje, förståelse, inspiration, motivation och coaching.


MirakelQvinnan & Dragoness Enchanted EnergyWork™ 
Mitt EnergiArbete där grunden är Healing med scanning av dig och energier.
Dragoness Enchanted EnergyWork, är ett samlingsnamn för mitt energiarbete, min egen Healingmetod -där jag jobbar med Dragoness som bundsförvant, en närvarande och framträdande teammedlem i mitt healingteam.

Healing med skanning av dig och dina energier, rening av dig och ditt energifält, sortering av energier, dina och omkringliggande energier där vi kan ta bort energipåläggningar, hoodoo, voodoo, bryta förbannelser, sätta beskydd, kapa energiband och en hel massa annat…

KraftFull Magisk Healing och Sprakande EnergiArbete som blandas med en jordnära och härlig mix av Handfast Coaching, Motivation, Inspiration som bygger upp människor. Där jag samtidigt förmedlar kunskap om och ger en insikt om energi, energier & energihushållning samt förklarar vad jag hittat och ser.

Tar bort din AuraTransformation med
Dragoness ReIntall EnergyWork
En session där jag laddar om, installerar om och återställer ditt energisystem tillbaka till dina ursprungliga fabriksinställningar som du hade när du klev ner på denna jord. De energiflöden och kopplingar som du är född med och hade innan du genom gick din AuraTransformation (och / eller Reiki Initiering).

Jag tar bort din fejk Aura, din så kallade balanskropp vid första tillfället och återställer dina energier och ditt energiflöde vid första sessionen, en avancerad skanning och en förtrollande magisk healing. Efter ett par veckor har vi en återkoppling och vid det tillfället gör jag en ny skanning och mer healing
2 Konsultationstillfällen & flera timmars arbete.

Görs på Distans eller på Mirakelverkstan

Läs mer under EnergiArbete, kontakta mig gärna om du har funderingar.

MirakelQvinnan Enchanted EnergyWork ExtraProtection
Healing Session som ovan, där jag kombinerar med ett skapande av beskydd i form av SkyddsSköld / Talisman, ÖrtGömma, Sten/MedicinGömma, HäxFlaska, Medicin/Trollpåse som kanske kryddas med en laddad sten, eterisk olja, magiska läkeväxter…

Välsignelser och trollformler för överflöd, kärlek, fertilitet, ekonomi… att skapa beskydd och välsignelse i föremål tar ganska mycket tid, älskar att göra det och det uppskattas oftast väldigt mycket av den som får healingen och föremålet, det blir som en förlängning av beskyddet och välsignelsen, den får en mer fysisk form. Tidsåtgång här är samma som ovan med tillägg av skapandet av ett personligt föremål det tar 1-3 timmar beroende på behov och önskemål.
Från 3500:-

MirakelQvinnans Enchanted Protection
Personligt Beskydd. Kreativt Skapande av personligt beskydd, ett föremål som kan användas för att skingra tunga energier, skydda mot negativ inverkan, elaka människotroll, energipåläggningar, entiteter…


MirakelQvinnan Enchanted Blessed Be
Kreativt skapande av personligt föremål för välsignelse av kärlek, överflöd, fertilitet, ekonomi…

Dragoness Enchanted StarDust EnergyWork™  
En regression för Healing & Transformation av CellMinnen eller SjälaMinnen

Hos mig får du helt enkelt lite mer!! 😉

Har du några frågor?

Kontakta oss