LymfaFlowMetoden™

LymfaFlowMetoden™

Avslappning – Flöde – Kropp – Själ – Sinne – Doft – Upplevelse – Andning – VibbPlatta – Rörelse – Händer – Koppor – Eteriska Oljor – Manuell Behandling
SjälvHjälp – Instruktion

En behandlingsmodell som jag gått och sugit på i några år, som jag förverkligat tillsammans med 2 kollegor som också är terapeuter.

En metod där Vi andas, Andningsteknik, Vi använder oss av Vibbplatta, Rörelser, Våra händer, Koppor, Flera olika tekniker med en en rad olika grepp, skakningar för att lossa restriktioner samt strykningar i lymfflödets riktning…

Allt detta i kombination med Specifika Magiska blandningar av rena Eteriska oljor. Vi använder olika eteriska oljor som är speciellt utvalda för att befrämja flödet av vätska i kroppen och i synnerhet det lymfatiska flödet. Dessa oljor är särskilt framtagna och tillredda för just denna behandling, som en unik nyckel till att öppna upp lymfsystemet, samt en specifik blandning av olika oljor för den manuella delen där vi valt ut några specifika oljor och skapat en blandning för optimal inverkan på lymfsystemets flöde och funktion.
SjälvHjälps Övningar mellan behandlingarna för maximal effekt, utförlig beskrivning får du under en behandling och jag skickar med dig en kom ihåg, kom igång instruktion hem.


LymfaFlow hos MirakelQvinnan
Vi startar med en kort HälsoKonsultation över ett glas vatten med eteriska oljor -utvalda för att på ett effektivt sätt främja flödet av vätska i kroppen.
Vi fortsätter med en stund på vibbplattan, som kombineras med olika andningstekniker och lösgörande rörelser för att öppna upp lymfsystemet och främja lymfflödet.
Du lägger dig på behandlingsbänken, så påbörjar vi din manuella behandling, en LymfFlödesAktivering där jag fokuserar på att lösa upp restriktioner i bindväv och fascia i kombination med strykningar i lymflödets riktning för att det i slutändan ska ge ett bättre flöde av vätskor i kroppen, som leder till mindre svullnad, minskad stelhet, smärta, värk… Piggare och gladare i sinnet.  

LymfaFlow är en lite mer aktiv och instruerande form av LymfFlödesAktivering, med fler moment, där du blir lite mer aktivt delaktig och ett större fokus ligger på att du ska underhålla dig själv mellan behandlingarna med självhjälp!
En behandlande metod för hela din kropp och knopp.

Jag ser till helheten även här och det går inte att komma ifrån sambanden mellan hur kroppen uttrycker sig/mår och vad vi stoppar i oss.

När kan denna metod vara värd att prova?
Behöver du en LymfaFlowBehandling?
Känner du dig stel, styv, svullen, tung och trött, har ont eller sitter fast i bindväven, samlar på dig vätska och har trögt flöde i kroppen!?

LymfaFlow riktar sig framför allt till dig som vill ha en rejäl förändring i ditt liv!
Till dig som är redo för en kickstart i ditt mående!

Till dig med lite svårare problematik. Jag har framgångsrikt behandlat individer med följande besvär: Ödem, svullnad, stickningar och pirrningar, stelhet, smärtor… Besvär i och kring ärrvävnad efter operationer, kejsarsnitt, hysterektomi, bröstplastik, mastektomi eller där de tagit bitar ur bröst, bukplastik, fettsugning,

Är du beredd / Redo på en rejäl förändring i ditt mående?
Välkommen att boka en tid hos MirakelQvinnan Shivani Heléna 90 minuter

LymfaFlow+

Samma som ovan men med tillägg med mer tid. 120 minuter.

LymfaFlow DeLux

Samma som ovan men med tillägg av värme i vår Professionella IR-Utrustning. Där du ligger i IR-Utrustningen 30-60 minuter

Disclamer

LymfFlödesAktivering eller LymfaFlow ersätter inte läkarvård eller traditionell sjukvård, utan skall ses som ett komplement till den.

Har du några frågor?

Kontakta oss