BehandlingsMeny

MirakelQvinnans BehandlingsMeny

För det mesta går det till så här:
Du bokar en tid för ett besvär (vanligast är smärta i någon kroppsdel, men även sköldkörtelobalanser, magplågor, trötthet, utmattning, i livskris, för coaching och kostråd) så kommer du till Mirakelverkstan.
Hos mig så pratar vi en stund,
Har du varit hos mig tidigare så blir det ganska kort typ jag har ont här,
jag har gjort detta… för att få så mycket tid på bänken som möjligt.
Oftast är det inga Quick fix.
Eftersom de flesta som kommer till mig har svåra problem
-som de gått med länge.
Dessutom lyssnar jag hela tiden till din kropp och inväntar respons.
För att få ett hållbart resultat kan man inte stressa kroppen,
kroppen måste vara redo och få tid.

Har du INTE varit hos mig tidigare tar det lite längre tid med samtalet.
(Ibland är samtalet hela sessionen). 
Sen känner jag in, ibland undersöker jag dig för att bilda mig en uppfattning om hur det känns och vad som behöver göras.
Oftast undersöker jag dig samtidigt som du ligger på bänken och får behandling av nacke, rygg eller annan led -mina händer vet.
Under behandlingen kommunicerar jag med dig,
oftast kommer den som ligger på bänken med feedback så som aaaj,
Där!
Du hittar då alla mina ömma ställen!
Hur visste du att det var där jag har ont!? 

Har du en önskan om en specifik behandling så säger du det,
men oftast är det svårt att veta exakt vad man som kund behöver.
Allt som oftast kombinerar jag lite olika saker i en och samma session.

Jag lovar ingenting.
Jag lovar aldrig att en människa ska bli frisk
-utan jag jobbar utifrån min erfarenheter och min kunskap,
baserat på både vetenskap och intuition.
Där min intention alltid är det högsta bästa för de människor som kommer till mig på behandling/konsultation.
Mitt fokus och min intention är alltid hälsa.
Jag gör alltid mitt bästa,
jag gör allt jag kan för att vända hälsosituationen för mina kunder till det bättre.

Varje Kund!
Varje Session!
Varje Gång!


MirakelQvinnan´s Magic Session
™ 
Det här är det vanligaste alternativet
-det som de allra flesta bokar, en tid med mig helt enkelt.

Du bokar en session som kan bestå av KroppsBehandling eller HälsoKonsultation eller LivsSamtal eller allt i ett.
Många gånger går en kroppsbehandling, hälsokonsultation och livssamtal in i varandra…

MirakelQvinnan´s Magic Session™   60min  
MirakelQvinnan´s Magic Session™   90min
MirakelQvinnan´s Magic Session™  120min


StamKundsPriser

Jag har lite olika erbjudanden som jag kallar för StamKundsPriser.
Jag har tagit fram flera olika ”StamKundsErbjudanden” om du köper flera behandlingar och betalar i förskott så får du minst 15% rabatt.

Jag har tagit hjälp av flera olika konsulter för att komma fram till priserna,
som är baserade på min kompetens, erfarenhet, utbildning, tidsåtgång
och vad du faktiskt får…


MirakelQvinnans Magic Touch

Magic Touch är en fysisk behandling vid ett problem i kroppen som kan justeras med händerna. Min allra vanligaste session.
Det är den typ av behandling du bokar när du har ett fysiskt problem, smärta eller värk i en kroppsdel så som huvud, nacke, axlar, armar, rygg, bäcken, benen, knän, fötter, händer… men kanske också migrän, spänningshuvudvärk, öronsusningar/tjut, tinnitus, käkbesvär, svalgproblem, svårt att andas, vissa magbesvär, svullnader, smärtor.
Diagnoser som whiplash, frozen shoulder, kalkaxel, tennis/mus/golfarm, karpaltunnelsyndrom, löparknä hälsporre, hallux valgus, osv…
Eller bara ont i nacken, ont i axeln, ont i ryggen, ont i bäckenet, ont i höfterna, ont i knäna, ont i bena, ont i fötterna…
En Professionell & Magisk KroppsBehandling helt enkelt!


HälsoKonsultation
 

HälsoKonsultation är en session du väljer, när du vill titta på din hälsa utifrån ett visst lidande eller flera olika besvär, när du har bekymmer med din hälsa och ditt mående. Det kan vara allt ifrån magåkommor så som att bajsa 20 gånger om dagen, eller bajsar var 3:e vecka, ont i halsen, långvariga eller återkommande förkylningar, att du kissar 10 gånger per natt, urinvägsbesvär, migrän, huvudvärk, tinnitus, utmattning, hjärndimma, trötthet, utmattning, sköldkörtelobalans, stress, sviter efter borrelia, mystiska saker, svullnader, smärta, värk eller andra sensationer i en specifik kroppsdel eller hela kroppen och själen… mensvärk, menstruella rubbningar,hormonella obalanser, PMS, önskan om att blir gravid, infertilitet / subfertillitet…

När du har funderingar kring din hälsa, vitamin och mineralstatus, vilka örter, HBM, Stjärnestoff, cellsalter, kosttillskott, näringspulver, örter eller eteriska oljor som passar dig och dina behov just nu!?

En HälsoKonsultation kan också vara en vägledning när du behöver kostråd och inspiration till livsstilsförändring. Vid funderingar kring kroppen, knoppen, själen, näring, kost, föda, någon speciell diet eller mat i allmänhet.
Tips, råd och stöd vid ex detox, avgiftning och olika förgiftningstillstånd samt inför tand/amalgamsanering, vid tungmetallförgiftning, kemikalieöverbelastning, doftkänslighet, sviter efter fästingbett, borrelia, Lymes, ormbett och andra förgiftningar…

Detta är en session där du får berätta om din hälsosituation.
Det brukar vara en stund med många frågor, när problemet började, hur det började, din livssituation, arbetsförhållanden, arbetssituation, familjesituation, tankar, känslor, livsstil, kostvanor, beroenden…

Här använder jag mig av din historia, så kallad anamnes, skolmedicinska labbtester, min erfarenhet, intuition, eventuellt ansiktsanalys, kroppsdiagnostik, naturmedicinska analysmetoder samt det din kropp berättar -men inte dina ord.
Ta gärna med dig svar på dina skolmedicinska labbtester om du har.
Ibland rekommenderar jag även andra tester, som inte görs inom skolmedicinen.

De flesta av mina behandlingar inleds med en kort HälsoKonsultation och alla första besök, startar med en hälsokonsultation.
Vill du ha en iriskonsultation eller ansiktsanalys så kan det integreras i denna session.
En kopp avkopplande örtte eller ett glas filtrerat vatten med eteriska oljor,
ingår i denna session -är frivilligt så klart.  

LivsSamtal 
Ibland kommer människor för att de vill prata med någon och diskutera olika saker så som händelser, trauman, sorg, livssituationer, att de sitter fast i något och inte kommer vidare, eller när de upplever att de lever i kris och kaos, andra vill resonera kring livsval med en utomstående eller bara ha någon som lyssnar.
Vissa vill ventilera, andra vill ha coaching och några vill ha vägledning med tarot eller orakelkort eller pendel / pekare.

Ett LivsSamtal bokar du när du har funderingar kring livet, är i en situation där du behöver någon som lyssnar eller fungerar som ett bollplank, coaching, motivation och inspiration till nästa steg eller förändringar i livet.
Lätta hjärtat i kris och sorg.
Ofta sker allt detta helt naturligt under många av mina andra behandlingar och konsultationer.
Många gånger går en hälsokonsultation och livssamtal in i varandra…

En kopp avkopplande örtte eller ett glas filtrerat vatten med eteriska oljor ingår i denna session.


MirakelQvinnans Specifika Nackbehandling

Specifik Nackbehandling – MirakelQvinnans specialitet!

En behandling av nacken -helt utöver det vanliga.
Utifrån dina behov, beroende på vad du vill ha och behöver, utformar vi tillsammans en behandling som passar dig och dina besvär.
En kombinationsbehandling som kan bestå utav olika inslag av bland annat akupressur, specifik djupmassage, massage, bindvävsmassage, fasciarelease, triggerpunktsbehandling, Dorn, Osteopatiska & milda, mjuka Kiropraktiska Behandlingmetoder, Ortobionomi, Kraniosakralterapi, Kiropati, Mobilisering, Zonterapi och Reflexologi.

Där jag behandlar både muskulärt, fascia, bindväv, senor, ligament &
balanserar kotor på ett mjukt sätt, om det behövs. 
Shivani Heléna har kompetens att balansera både C1 den så kallade Atlaskotan samt övriga kotor -utan överraskande ryck med knak och brak.

Oftast kontrolleras och justeras även benlängd samt balansering av bäcken, korrigering av hela ryggraden och ibland andra leder vid en nackbehandling.
Mitt största fokus ligger på muskulering, att försöka få en gynnsam rörlighet i muskler & leder, stabilitet i ligament.

Du behandlas med en metod som jag är ensam om att jobba med -då jag utvecklat den själv utifrån olika utbildningar, slutsatser och många års erfarenhet av effektiv behandling av just nacke -som hjälper. 

En behandling väl värd att prova vid nackbesvär, som kommer av överbelastning, monotont arbete, efter olyckor, trauman och vid WAD / Whiplash problematik.
Kan vara väl värt att prova vid spänningshuvudvärk, huvudvärk, migrän, tinnitus, susningar i öronen, problem runt ögonen och i käkarna, om du pressar tänder, har spänningar i halsen, tryck över hals etc.

Har du besvär räkna med en behandlingsserie på någonstans 3-5 gånger ibland behövs någon fler gång för att få det att släppa ordentligt.
Tar 1-1,5 timme. 


Specifik Nackbehandling DeLux

Samma som ovan, med tillägg av 
AkupunkturNålar och IR-Värmebehandling i Mirakelverkstans
Professionella IR-Utrustning från Sensei. 
Rekommenderas vid svårare besvär som funnits länge.
När allt är pansarhårt och du känner dig som en död grävling.
Tar ca 2-2,5 timmar. 


MirakelQvinnans Magic Touch DeLux

En ännu lyxigare KroppsBehandling a´la MirakelQvinnan med extra allt.
Komplettera din behandling av ditt problemområde i ex: axlar, rygg, bäcken, SI-leder, höfter, knän med värme och nålar. Rekommenderas vid svårare besvär som funnits länge och inte riktigt vill ge med sig eller när det bara är stenhårt och du känner dig lika flexibel som en död grävling. Tar ca 2-2,5 timmar. 


MirakelQvinnans LymfFlödesAktivering
™ 
En LymfFlödesAktivering hos MirakelQvinnan är en galet härlig kroppsbehandling med ljuva oljor som är speciellt utvalda just bara för denna behandling.
Kombineras med fasta, lätta strykningar och stundvis ganska tuffa grepp om du sitter fast mycket i din hud och fascia/bindväv med mycket bindvävsrestriktioner. 

Jag behandlar mycket med mina händer och kompletterar med både statisk och dynamisk koppning i vissa områden.
Själva syftet med denna behandling är att lösa upp sammanklistringar mellan hud och fascia/bindväv, för att öka flödet i lymfsystemet, så det lättare kan transportera bort vätskor, slagg osv… för att minska svullnad, stelhet, smärta…

Min upplevelse är att denna behandling ger en enorm effekt i både kropp, psyke och själ (känslomässigt), det är för många en oerhört andlig upplevelse samtidigt som den är väldigt fysisk, väldigt jordande. Tar ner medvetandet till kroppen på många plan samtidigt som den ger en befrielse i själen och skingrar tankar.

Sessionen inleds med en kort HälsoKonsultation som avnjuts över ett glas filtrerat vatten som smaksatts med eteriska oljor för att främja kroppens avgiftning och lymfflöde. Andningsteknik som åtföljs av en djupgående manuell behandling som syftar till att lösa upp bindvävsrestriktioner som varvas med strykningar i lymfflödets riktning för att vägleda lymfvätskan mot sitt utflöde.
Ljuvliga oljor som optimerats med magiska, eteriska oljor utvalda för att främja lymfflöde.

LymfFlödesAktivering är behandlande och mycket effektiv, ej jämförbart med något annat.
En session för dig med ett trögt lymfflöde, för dig som svullnar i ben eller någon annan kroppsdel, för dig som är allmänt stel och styv eller har besvär efter en operation, bröstoperation, kejsarsnitt…
När du tar denna session hos mig kan jag också ev. manipulera en fotled/knä om det är en låsning där som spökar och gör  att du svullnar i benen…
LymfFlödesAktivering 1-1,5 timme / 60-90 minuter.


LymfFlödesAktivering+
™ 
Samma som ovan, men med mer tid. 
Ett alternativ för dig som är riktigt stel eller väldigt svullen, eller om du behöver mer tid, har väldigt ont… eller bara känner för en längre behandling. 
Min rekommendation är att inleda din Lymfserie behandling med en LymfFlödesAktivering+ för att få mer tid. 

Många som kommer på LymfFlödesAktivering har även besvär med benlängden, det vill säga olika långa ben eller obalans i bäcken, ryggrad, kotor och andra leder, då kan man kombinera den LymfFlödesAktiveringen med korrigering av de leder som behöver balanseras.
Rekommenderas vid en stor buffalohump där obalanserade kotor är en del av besvären, eller om du har väldigt ont så vi måste ta det försiktigare eller när du är redo för en lite tuffare behandling och känner att du klarar av det. 
ca 2 timmar. 

Jag ser till helheten även här och det går inte att komma ifrån sambanden mellan hur kroppen uttrycker sig/mår och vad vi stoppar i oss samt tankemönster och känslor.
Jag har framgångsrikt behandlat individer med denna behandling som haft följande besvär: Ödem, lipödem, celluliter, svullnad, stickningar och pirrningar, stelhet, smärtor… Besvär i och kring ärrvävnad efter operationer, kejsarsnitt, hysterektomi, bröstplastik, mastektomi eller där de tagit bitar ur bröstet, bukplastik, fettsugning,LymfaFlowMetoden
hos MirakelQvinnan

Vi startar med en kort HälsoKonsultation över ett glas vatten med eteriska oljor -utvalda för att på ett effektivt sätt främja flödet av vätska i kroppen.
Vi fortsätter med en stund på vibbplattan, som kombineras med olika andningstekniker och lösgörande rörelser för att öppna upp lymfsystemet och främja lymfflödet.
Du lägger dig på behandlingsbänken, så påbörjar vi din manuella behandling, en LymfFlödesAktivering där jag fokuserar på att lösa upp restriktioner i hud, bindväv och fascia i kombination med strykningar i lymflödets riktning för att det i slutändan ska ge ett bättre flöde av vätskor i kroppen, som leder till mindre svullnad, minskad stelhet, smärta, värk… Piggare och gladare i sinnet.  

LymfaFlow är en lite mer aktiv och instruerande form av LymfFlödesAktivering, med fler moment, där du blir lite mer aktivt delaktig och ett större fokus ligger på att du ska underhålla dig själv mellan behandlingarna med självhjälp!
En behandlande metod för hela din kropp och knopp.

När kan denna metod vara värd att prova?
Behöver du en LymfaFlowBehandling?
Känner du dig stel, styv, svullen, tung och trött, har ont eller sitter fast i bindväven, samlar på dig vätska och har trögt flöde i kroppen!? 
LymfaFlow riktar sig framför allt till dig som vill ha en rejäl förändring i ditt liv!
Till dig som är redo för en kickstart i ditt mående!
Till dig med lite svårare problematik.

Är du beredd / Redo på en rejäl förändring i ditt mående?
Välkommen att boka en tid hos
MirakelQvinnan Shivani Heléna ca 1,5 timme / 90 min.

LymfaFlow+
Samma som ovan men med tillägg med mer tid. 
120 minuter.


LymfFlödesAktivering DeLux
eller LymfaFlow DeLux™ 

Samma som LymfAktivering eller LymfaFlow med tillägg av värme i vår Professionella IR-Utrustning där du omsluts av värme 360 grader runt din kropp.
Du ligger i IR-Utrustningen 30-60 minuter innan/efter din behandling. 


MirakelQvinnans ÄrrVävnadsTouch

En teknik där jag försöker påverka vävnaden runt själva ärret, men också en bra bit runt omkring, efter som ärret påverkat omkringliggande vävnad och vävnad som ligger långt ifrån genom förbindelser i fascian…

Det kan vara en värdefull behandling efter kejsarsnitt, bröst ca op, bröstplastik, fettsugning, bukplastik eller ärrbildning från annan operation eller olycka för att få det lite mjukare i området och få ett bättre flöde. Ca 30-60 min.

Kan tas som enskild behandling eller integreras som en del i en LymfFlödesAktivering.

MirakelQvinnans AnsiktsMagi
En välgörande stund för att jobba med svullnader och spänningar i ansiktet och dess utsatta vävnader. Kan tas som enskild behandling eller kombineras med en Nackbehandling eller LymfFlödesAktivering och kompletteras med Eteriska Oljor utifrån behov om så önskas.
Från 30-90 min.


MirakelQvinnans SkalpTouch

En MindOpening, ljuvlig skalpmassage för att lossa spänningar i huvudsvålen och hårbotten, för att främja cirkulationen i skalpen, för klara tankar, vid huvudvärk och dålig hårväxt… 
Från 30 minuter.

Kan med fördel kompletteras med olika magiska eteriska oljor eller Nackbehandling, eller AnsiktsMagi.
Har du ett rakat huvud kan denna session kombineras med koppor -ljuvligt härligt har jag förstått.
Tar du en Nackbehandling kan detta ingå och vara en del av den behandlingen.  


Förtrollande Hand Upplevelse

En intensivt avslappnande session för dina händer.
Passar trötta, starka eller svaga ömma händer som får jobba mycket och får för lite kärlek. Känner igenom dina händer, mjukar upp, går igenom leder på ett milt sätt. 
En riktig genomkörare för händerna som kan kombineras med eteriska oljor efter smak, behov och önskemål, handbad med mineralsalter, eller andra sessioner.
Från 30 minuter.


Förtrollande Fot Upplevelse

En intensivt avslappnande session för dina fötter, Passar trötta, starka eller svaga ömma fötter som får jobba mycket och får för lite kärlek. Jag känner igenom dina fötter, mjukar upp, går igenom leder på ett milt sätt. En riktig genomkörare för fötterna, som kan kombineras med eteriska oljor efter smak, behov och önskemål eller fotbad med mineralsalter. 
Från 30 min. 


MirakelQvinnans Professionella FotBehandling

Finns ett problem i foten så kan vi jobba med det (oftast inte så jätteskönt).

En behandling du bokar vid felställningar och besvär i fötterna som kanske Hallux Valgus, Hälsporre, Plantar Fasciit…
Ca 30-60 minuter.  

En behandling som oftast kompletteras med tejpning och eventuellt kost & livsstilsförändringar, där vi också tittar på dina skor…


MirakelQvinnans Professionella FotBehandling+ DeLux

En fotbehandling enligt ovan som kompletteras med
nålar och IR-Värmebehandnling.
90-120 minuter


MirakelQvinnan´s Gnista
  ”Gnistan”
En mångfacetterad multibehandling som syftar till att återställa den självläkande funktionen i kroppen. Där jag med hjälp av akupunktur samt manuella tryck, drag och strykningar på huden, över olika punkter, zoner och områden på kroppen, försöker lösa upp blockeringar i olika vävnader, system och vätskor.
För att påverka flödet och rörelsen i meridianer, energizoner, energikroppar, kroppssystem, organ, vävnader och vätskor.
För att sätta igång/väcka upp och ge gnista till den inneboende läkeprocessen som ibland verkar helt ha avstannat eller åtminstone halta vid besvär så som exempelvis: kronisk värk, smärtproblematik, inflammation, FMS, Fibromyalgi, överaktivt nervsystem, känslighet för lukt, hörsel och synintryck, utmattning, sköldkörtelobalanser, långsam avgiftning, besvär från tarm och liknande, i princip vid alla mystiska besvär som utvecklats till kroniska där kroppen hakat upp sig.

Denna behandling rekommenderar jag till multisjuka, utmattade, de med smärtproblematik, men även vid amalgamsanering, förgiftning, tungmetall/kemikalieöverbelastade, födoämneskänsligheter, luktsensitiva, histaminintolerans osv… en behandling som passar nästan alla med kroniska besvär.

I kombination med kost och livsstilsförändringar samt näringstillskott, (kosttillskott ingår ej i priset för behandling, utan tillkommer då dessa är högst individuella).
Varje kropp är unik, vi bär alla på olika upplevelser i kroppen och själen, därför är behandlingen inte exakt lika för två individer.

Jag försöker alltid anpassa behandlingen utifrån personens särskiljande, specifika och unika situation, symtom och behov.

Inleder alltid dessa behandlingsserier med en genomgående hälsokonsultation där vi detaljerat går igenom din historia och dina problem, för att kunna skräddarsy så mycket som möjligt. Under denna konsultation kommer jag mest troligt att föreslå förändringar i kost och livsstil samt olika näringsprodukter, eventuella örter och eteriska oljor för att optimera resultatet.
Vid varje tillfälle har vi sedan en kort uppföljning om hur du mått, hur det gått med olika saker och hur du mår, hur saker och ting utvecklas helt enkelt.
Hos mig kombineras denna behandling oftast med IR-Tunnel & IR- Madrass, där du ligger samtidigt som du får nålar (akupunktur).
Detta är en behandling som oftast görs i en serie med 10-14 dagars mellanrum till en början, sedan kan man utöka mellanrummet mellan behandlingarna.

Behandlingen tar minst 1,5 per tillfälle.

Denna behandling heter egentligen HMMB™ det vill säga Homiatrisk Multi Modal Behandling™ men för vanliga männsikor säger det inte så mycket, så jag kallar den för Gnistan. Kombinera gärna med eteriska oljor, Magic Touch…

KranioSakralTerapi KST eller K.S.
Behandlingen utgår helt ifrån kraniosakrala teorier, där jag bara använder mig av osteopatiska behandlingstekniker och kraniosakrala grepp.
Behandlingen syftar till att återställa den naturliga rörelsen i kroppens skelettben från ditt kranium (skallen) till sacrum (korsben).
Behandlingen inverkar även på dina övriga skelettben så som ryggradens kotor, bäckenet, korsbenet och svanskotan, dina ligament, flöde av vätska, ventriklar och fascia i hela kroppen.

Fokus hålls på skelettbenens samband till den yttersta av de tre hjärnhinnorna, som finns i kraniet genom ventriklarna, vätskorna runt hjärnan, ryggradskanalen och ända ner till svanskotan.

Kraniosakral behandling är oftast en väldigt mjuk och behaglig upplevelse samtidigt som den är oerhört kraftfull. Du ligger på bänken med kläderna på och jag jobbar med olika microrörelser och flöden i kroppen på ett ytterst subtilt sätt, genom att hålla händerna i olika positioner på ditt huvud, ibland längs din ryggrad eller på dina fötter. Jag känner efter skelettbenens rörelser, andningsrytm, hjärtrytm och den kraniosakrala rytmen som är en oerhört subtil men tydlig vågrörelse, en mikrorörelse. Störningar i denna mikrorörelse skapar spänningar som i sin tur ger smärta, när vi frigör denna rörelse släpper spänningar och smärtan lättar.  
En behandling väl värd att prova vid långvariga smärtor, värk i nacke, axlar rygg, tinnitus, yrsel, oro, ångest, trauman, utmattning, trötthet…
Besvären löses upp och värken lindras, Kraniosakralterapi anses även vara en framgångsrik metod vid många psykiska besvär.

Väldigt avslappnande då jag kommer åt att jobba med nervsystemet, ett alternativ om du har svårt att slappna av och komma till ro.
ca 60 minuter.

Ps. Jag har fördjupat mig inom KST behandling genom flera vidareutbildningar om hur man behandlar exempelvis trauma, utmattning samt smärta… Kombinera gärna denna session med någon av de olika behandlingarna med eteriska oljor och HMMB. 

MirakelQvinnans SuperVisionPins 
Akupunktur vid ögon eller öron besvär sk ÖgonAkupunktur. 
En behandling som med fördel används när det är något fel på synen och ögonen. Det finns mycket forskning på detta och det är en framgångsrik teknik. Jag har behandlat flera personer med svåra ögonsjukdomar och synsvårigheter med denna metod, som gett ett riktigt gott resultat. Jag sätter nålar i specifika punktar i händer och fötter, samt 2 nålar i ansiktet. Sticker alltså inte i ögonen eller öronen.
Läs mer under Akupunktur och Akupunktur2000.
Detta är en behandling som görs 2 gånger per dag under 2 veckor.
BehandlingsSerien inleds och avslutat med en längre HälsoKonsultation innehållande synundersökning. Syftet är också om det är möjligt att lära upp en anhörig, hur man sticker dessa nålar, för fortsatt behandling i hemmet mot en 2020 vision.
7000:- för en vecka
12 000:- för två veckor

Kan även vara ett behandlingsalternativ väl värt att prova vid tinnitus (öronssusningar/tjut).
Kombinera med Kost & LivsStislFörändringar samt specifika Kosttillskott.
Du kommer att få förslag på det under konsultationen.


MirakelQvinnans ”RökAvVänjning” 

Här sätter jag nålar i dina öron, på ett antal punkter som visats sig ha en understödjande inverkan när du bestämt dig för att sluta röka.
Nålarna sägs kunna hjälpa till med att ta bort röksuget.

Behandlingen upprepas var 4-7 dag under minst 3 veckor.
Från 500:- per tillfälle

Kombinera gärna med en generell detox, tungmetallavgiftning, kosttillskott & HBM, detoxfotbad, LymfFlödesAktivering….


MirakelQvinnans ”BantarNålar” 

Här sätter jag nålar i dina öron, på ett antal punkter som visats sig ha en positiv inverkan på matsmältning, ämnesomsättning och andra kroppsfunktioner när du försöker komma tillrätta med ätstörningar, sockersug eller när du vill tappa några kilon…
Behandlingen upprepas var 4-7 dag under minst 3 veckor

Från 500:- per tillfälle

Kombinera med Kost& LivsStilsFörändringar, Kosttillskott & HBM, DetoxFotbad, Vibbplatta, LymfFlödesAktivering, Inspiration & Motivation..AromaTouch Technique

En ljuvligt avslappnande session med 8 specifika eteriska oljor som appliceras med lätta strykningar över rygg, nacke och skalle längs kroppens meridianer samt zoner på öron och fötter. En av mina få ”SPA” behandlingar, där jag helt följer doTerras protokoll för ATT.
Sessionen tar lite mindre än en timme.  

Kan med fördel kompletteras med IR-Värme om du vill ha det. 


AromaTouch Technique
+händer

En ljuvligt avslappnande session med 8 specifika eteriska oljor som appliceras med lätta strykningar över rygg, nacke och skalle längs kroppens meridianer samt zoner på öron och fötter. Där jag också lägger till en stund med massage och oljor på dina händer. En av mina få ”SPA” behandlingar, där jag helt följer doTerras protokoll för ATT. Sessionen tar drygt 60 min 1300:-

Kan med fördel kompletteras med IR-Värme om du vill ha det.


Aroma Touch a´la MirakelQvinnan
   

Följer doTERRAs protokoll med handrörelser och applikation av 8 specifika eteriska oljor specifika eteriska oljor som appliceras enligt doterras protokoll med lätta strykningar över rygg, nacke och skalle längs kroppens meridianer samt zoner på öron och fötter.. Med tillägg av lite extra behandling av spända axlar och bröstrygg eller ömma händer/fötter.
Sessionen inleds och/eller avslutas i IR Tunneln där du också ligger på en IR-madrass så du omsluts av ljuvlig värme 360 grader runt din kropp.
Sessionen börjar eller avrundas med en kort konsultation som avnjuts över en kopp örtte alternativt ett glas filtrerat vatten med eteriska oljor i samt förslag på vilka oljor och tillskott du kan använda för att fortsätta stötta och balansera din kropp efter behandlingen. Avslappnande, ljuvligt, härligt helt enkelt! 
90 minuter. 


Chill Out Moments med MirakelQvinnan
  
En avstressande behandling med lätt beröring och individuellt anpassade eteriska oljor som appliceras med lätta rytmiska strykningar över rygg, nacke och skalle samt fötter.

Vi börjar med en kort HälsoKonsultation som avnjuts över en kopp örtte eller ett glas filtrerat vatten med eteriska oljor i. Du berättar lite kort om dig själv och vad du önskar få ut av sessionen. Jag väljer ut några passande oljor utifrån dina behov som jag sedan applicerar längs din ryggrad och stryker ut över din rygg, nacke, skalle med mjuka fasta rörelser, när du ligger på bänken.
 Jag ger även förslag på vilka oljor och tillskott du kan använda för att fortsätta stötta och balansera din kropp efter sessionen.
Sessionen inleds och/eller avslutas i vår professionella IR-utrustning där du omsluts av ljuvlig värme 360 grader runt din kropp.
Avslappnande, ljuvligt härligt helt enkelt! 90 minuter 


MirakelQvinnans StressRelease+

En avstressande behandling med eteriska oljor som involverar dig, ditt luktsinne och mjuka rytmiska rörelser med strykningar längs din ryggrad, axlar, nacke och skalp samt öron och händer/fötter. Du väljer vilka oljor du vill ha.

Sessionen börjar med en fokuserad HälsoKonsultation över en kopp örtte eller ett glas filtrerat vatten med eteriska oljor i. Där vi kartlägger dina behov och önskemål -du är delaktig i processen att välja vilka oljor du vill ha, utifrån några oljor som jag föreslår med hänsyn till dina önskemål och behov.
Du lägger dig på bänken och chillar, Jag droppar de eteriska oljorna längs din ryggrad som jag sedan stryker ut med mjuka, fasta rörelser. Detta upprepas ett par gånger för varje olja.
Sedan väljer du om vi ska fortsätta med din skalp eller dina händer eller fötter där jag också applicerar några oljor och jobbar med olika strykningar, rörelser och mjuka tryck.
Föreslår även oljor och tillskott som du kan använda efter behandlingen för att fortsätta stötta och balansera din kropp.
Denna session inleds och/eller avslutas i vår professionella IR-utrustning där du omsluts av ljuvlig värme 360 grader runt din kropp.
Avslappnande, ljuvligt härligt helt enkelt! 90 minuter.


MirakelQvinnans Soft Touch n Sent Intense
 
Avslappnande, rytmisk och stimulerande beröring som kombineras med eteriska oljor utifrån ett antal olika protokoll för olika tillstånd som inspirerats av Symphony of the Cells. En session där jag använder mig av mina händer, eteriska oljor samt olika rörelser och tekniker för att få de eteriska oljorna att gå in i huden och nå ut till kroppens celler. Du ligger på bänken, andas och bara njuter! 

Tanken med dessa protokoll är att det ska vara en ganska kort upplevelse på 15-30 minuter, men väldigt frekvent, under en tid på någon månad, där sessionerna är tätare de första veckorna och sedan glesas ut.
En session som upprepas med 2-4 tillfällen per vecka under 2-3 veckor och sedan följs upp med 1-2 tillfällen per vecka under 1- 4 månader.

Tanken här är också att lära dig som kund att applicera dessa oljor själv, mellan dina besök hos mig -för en maximal verkan av behandlingen. Kruxet är att du behöver hjälp med att stryka ut dem, eftersom de ska appliceras på ryggen.

Du får med dig en liten påse med ett set eteriska oljor specifika för just dig att ta med dig hem, samt en beskrivning för hur de ska användas, för att kunna applicera oljorna själv mellan dina besök hos mig.

Ett set oljor med 1ml /olja ingår när du köper en behandlingsserie på 5 behandlingar och betalar i förskott.

Köper du 10 behandlingar och betalar i förskott får du med dig ett set med 2ml/olja.
Oljorna som jag skickar med räcker till några behandlingar på egenhand.
När de är slut, köper du egna oljor för att fortsätta med din behandling.
När du behöver fler oljor hjälper jag dig att skaffa ett eget kundnummer hos doterra, så får du 25% på dina oljor när du beställer dem själv.

Denna session kan gärna kombineras med värme i IR tunnel.
Köp fler – betala mindre. Touch n Sent Intense Session från 700:-
5 sessioner
10 sessioner


MirakelQvinnans Magic Touch n Sent
 
En session där vi börjar med en kort hälsokonsultation, ev. en kopp te eller ett glas filtrerat vatten med eteriska oljor i. Sedan fortsätter jag med att behandla ditt problemområde exempelvis nacke, axlar, rygg eller bäcken. Där jag behandlar muskulärt, fascia, bindväv, senor, ligament och eventuellt leder.

Jag föreslår några eteriska oljor och tillskott, ev kost/livsstilsförändringar sen avslutar vi med att jag applicerar några magiska droppar av eteriska oljor en och en längs din ryggrad eller över ditt problemområde som sedan stryks ut med mjuka rytmiska rörelser för att sedan försvinna ut till kroppens alla celler och utföra sin alkemi. En session multibehandling, en helt vanlig kroppsbehandling hos MirakelQvinnan som kombineras med eteriska oljor 60-90 minuter från 1300:-


MirakelQvinnans Magic Touch n Sent DeLux
 

En session enligt ovan med tillägg av extra allt  
Behandlingen inleds och/eller avslutas i IR Tunneln där du också ligger på en IR-madrass så du omsluts av ljuvlig värme 360 grader runt din kropp.
En session megamultibehandling +120 minuter

Kombinera och komplettera gärna denna behandling med med några rena Soft Touch n SentSessioner, Magic Touch Sessioner…


MirakelQvinnans Magic Soft Touch, Pin n Sent
™ 

Nålar, Värme, Beröring, Manuell Behandling, Eteriska Oljor.
En förening av MirakelQvinnans Gnista med Akupunkturnålar & IR-värme, samt strykningar och tryck i kombination med Soft Touch n Sent ett specifikt, individuellt anpassat protokoll av personligt utvalda Eteriska Oljor som appliceras en och en med mjuka, rytmiska rörelser över din rygg och på dina fötter.

Behandlingen syftar till en inverkan på kroppens alla system, där vi når kroppens celler, eftersom vi jobbar längs ryggraden påverkas nervsystemet som styr och kontrollerar alla andra organ, vävnader och system i kroppen. Vi får en effekt i meridiansystemet, energisystemet, avgiftningen, hormonsystemet, lymfsystemet…
Denna behandling rekommenderas att tas som en serie av 5-10 behandlingar under en kortare tid.
När man köper 5-10 behandlingar och betalar i förskott får man med sig en liten påse med små flaskor av sina personliga oljor hem, som kan appliceras mellan behandlingarna.
120 minuter.  

Kombinera gärna denna behandling med några rena Touch n SentSessioner mellan dessa behandlingar för djupare effekt.


Eteriska Oljor
 

Som du kanske ser innehåller många av mina behandlingar inslag av Eteriska oljor, jag har en liten lovestory med eteriska oljor…
Eteriska oljor är koncentrerad växtsafts kraft från blommor, plantor, buskar, träd och olika gräs. Läkande resurser direkt från moder jord. De oljor jag använder i mina behandlingar är medicinsk rena, kontrollerade och av högsta tänkbara kvalitet. När man jobbar med oljor i behandlingar så tas oljorna upp via huden, vi har ett 60% upptag av allt vi smörjer på oss, dessutom tas även de flyktiga oljorna upp via vårt luktorgan, så går det direkt till hjärnan och sedan ut i kroppens alla celler.

Oljorna som används i de olika sessionerna kan köpas separat i små kit av mig på Mirakelverkstan eller direkt från leverantören doterra. Jag hjälper dig gärna med att skaffa ett eget kundnummer så får du 25% rabatt på dina inköp redan från första beställningen, inga köptvång. Vilket innebär att det nästan blir halva priset jämfört om du köper dem hos mig på Mirakelverkstan.

När du väljer en session med oljor får du utöver den välgörande fysiska beröringen även en mer långtidsverkande balans emotionellt, mentalt och psykiskt.
Läs mer om Eteriska oljor under terapier.


Lägg till Värme till din session

Du vet väl om att du kan komma en stund tidigare eller stanna en stund efter din behandling för att ligga i vår värmetunnel (IR) och på vår IR-Madrass, vilket blir 360 grader med värme runt dig, galet härligt när det är kallt och ruggigt ute.
För ökad effekt av din behandling & lite extra avslappning 30-60 minuter.  


VärmeBehandling i Professionell IR-Urtrustning
 

Du kan också köpa ett klippkort som extra sessioner på Djupverkande IR, VärmeBehandling mellan dina behandlingar eller som fristående vid en detox, eller när du gör en intensivare period med  LymfFlödesAktivering eller när du har värk eller när du känner för det eller…


”Glimtar av MirakelQvinnans Magiska Hemligheter™”

PersonligaDagar där du får egen tid tillsammans med mig, för att titta på det du önskar. Det kan vara allt ifrån lära dig mer om dig själv, kosten, hantera energier, göra amuletter, lära dig om cellsalter, örter, eteriska oljor, ansiktsanalys, irisdiagnostik, orakelkort, naturväsen, drakar, samtidigt som du kan få behandling av bäcken, nacke eller blandat med lite av varje… du väljer tema och så fyller vi dessa dagar utifrån dina önskemål.

1-5 dagar tillsammans med mig. Priser från 6000:- för 1 dag.


Fotbad

Detox Fotbad ca 40 minuter

Samma Klippkort kan användas till både IR-Tunnel/Madrass samt Detoxfotbad!


Vibbplatta PT Board 2.0
Jag använder en vibbplatta i olika sessioner, du kan komma och stå på den en stund före din behandling, stå på den efter din behandling eller mellan dina behandlingar.

Möjlighet Vibbplatta PT Board 2.0
Vill du köpa en egen PT bort för hemmabruk?
Köp din egen Vibbplatta via mig, säg till så får du ett rabatterat pris,
jag hjälper dig med beställning och leverans hem till din dörr.
Fråga så får du mer information.

Stötvåg
Du kan få stötvågsbehandling som en del av en behandling eller så kan du komma på rena sessioner med bara  stötvågsbehandling på typ 15-30 minuter av en handled, armbåge eller fot/hälsporre eller andra senrelaterade besvär.


Tejpning

Medical Taping / Kinesio Taping, ingår ofta som en del av en behandling, men du kan också komma förbi för att bara bli tejpad, mellan eller efter din behandling.


Massagestolen 
Kom 20 minuter innan din bokade tid och sitt i vår magiska Massagefåtölj!!
Kostnadsfritt i samband med behandling. Kommer du mellan behandlingarna och vill sitta i den kan du köpa ett klippkort.


ÖrtaVandring
 

Arrangerar årligen en eller två örtvandringar, där vi bekantar oss med några av de vanligaste svenska läkeväxterna. Ett par timmar.
Vi avslutar hemma i min trädgård med lite örtte.
Har även ett häfte om Örter som jag säljer.


Hästar
MirakelQvinnans SimSalaBim™ 😉

Åker ut & behandlar


Mina Böcker

HBM-Bibeln 295:- Slutsåld

Symtom-Bibeln 295:-Slutsåld

Stjärnestoff 220:-

Har du några frågor?

Kontakta oss