Dragoness Enchanted EnergyWork™

Dragoness Enchanted EnergyWork™

Mitt EnergiArbete kallar jag för MirakelQvinnans eller Dragoness Enchanted EnergyWork™ som en hyllning till Dragoness för att jag får ha dem i mitt liv och äntligen fått tillåtelse att dela vår gåva med världen och att berätta om dem. Om dess existens om vårt samarbete att vi jobbar tillsammans, att de verkar genom mig här på jorden, dess kraft är oerhörd, ej från detta solsystem eller denna galax.
Det är energier, insikter och vetande, seende, hörande, kännande av och om samband, kraft och magi som jag fått till mig av Dragoness.
Detta är en process som pågått under lite drygt 10 år, jag blev till en början aningens uppjagad då jag fick kontakt med Dragoness via en person som jag träffade som hastigast på en kurs i ett annat land… då blev jag tillsagt att vara tyst, fick inte berätta om detta för någon, det har jag inte heller gjort förrän nu… Fick inte nämna ordet drake högt, aldrig säga det i telefonen… sen har det liksom rullat på i perioder med intensiva insikter och uppvaknanden, nu har tiden kommit att dela denna gåva med världen. Det har nu landat i mig som människa, integrerats i livet, min livsväg, detta är en del av mig, min själ, min själsväg och en del av det jag ska göra och gör.

Dragoness Enchanted EnergyWork™, är en kraftfull HealingMetod där jag jobbar tillsammans med DragonessKlanen. Min egen Healingmetod som jag fått till mig, där jag jobbar med Dragoness som bundsförvant, en närvarande, deltagande och framträdande teammedlem i mitt healingteam.

Jag använder mig av allt det jag lärt mig i detta liv som människa och saker från mina tidigare inkarnationer, uppgraderingar samt egenskaper som jag får av och genom Dragoness. Dragoness hjälper även till med sådant jag inte vet, kan, känner, hör och ser…
Det är en makalös healing med scanning, rening och sortering av dina och omkringliggande energier, där vi tittar bortom tiderummet, tid och rum i alla tider och sfärer, multidimensionell scanning och läkning av dig, din fysiska kropp, chakran och dina energikroppar, din bubbla helt enkelt.
Tittar efter själaminnen, cellminnen, ditt inre barn, söker efter själabitar, klipper sequ / våra energimässiga kopplingar till andra människor, relationer, platser, situationer, tittar efter och tar bort implantat, chip, tunga energier, entiteter osv… energipåläggningar, voodoo, bryter förbannelser, sätter beskydd, pratar om energier och energihantering.
En session tar nästan två timmar för mig att göra plus ca en timmes konsultation med dig, där jag berättar vad jag sett, upplevt, hittat, tagit bort, healat… du återkopplar med saker du känt, upplevt, funderar på….

Har du några frågor?

Kontakta oss