Shias böcker

HBM-Bibeln

Den första boken om HBM (Hyper-Bio-Mineraler) på Svenska!
Även den första boken jag skrev!

HBM-Bibeln ger dig en grundlig information om alla de 27 HBM som finns. 12 av dessa salter är grundsalter och femton är kompletteringssalter.
HBM är en förkortning av Hyper-Bio-Mineraler som är en utveckling av Schüssler s Cellsalter/vävnadssalter.

HBM Bibeln beskriver de kroppsliga, psykiska och själsliga aspekterna i varje salt. Här kan du läsa vilka fysiska tecken som är kopplade till varje salt via tung och ansiktsdiagnostik. Då bristerna av de olika HBM tidigt visar sig i ansiktet. De tecken du ser är signaler om att de fattas olika mineralsalter i kroppen och att kroppen behöver just det saltet.

Ett mycket karaktäristiskt tecken på brist av HBM -1 är djupa sprickor i tungan som varken smärtar eller gör ont. Andra tecken på underskott av HBM-1 är förhårdnader i händer eller fötter, sprickor i fingertopparna, hårdhet i kärlen, det finns en hårdhet mot sig själv och i hjärtat. HBM-1 mjukar upp allt som är hårt.
Utöver detta skildras utförligt vilka organ, chakran, begär, utsöndringar och särskilda kännetecken som är förbundna med varje salt.

Pris 295:-
Nu finns nytryckta HBM-Biblar!

Symtom Bibeln

Symtom-Bibeln är registret till HBM-Bibeln.
Symtom-Bibeln är ett komplement och ett oumbärligt hjälpmedel till HBM-Bibeln!

Registret presenterar massvis med symtom i alfabetisk ordning, vid varje symtom finns förslag på vilket/vilka HBM som kan vara lämpliga att prova vid olika symtom.
Betrakta Symtom-Bibeln som en idéebok!
Har du ett problem som exemplevis katarr, huvudvärk, sömnproblem, flytningar, besvär elelr hösnuva… slå upp ditt symtom i Symtom-Bibeln för att hitta vilket HBM som passar vid just din typ av hösnuva, huvudvärk, katarr, flytning… sedan om du vill kan du titta i HBM-bibeln för att få en förståelse för hur HBM-Stoffet verkar.

I Symtom-Bibeln hittar du dessutom en liten komplettering över dosering av HBM och lite tips på hur du kan agera vid eventuella reaktioner.

Boken är på 203 sidor och i A5 format!
Pris 295:-

Du beställer boken via telefon/SMS/mail/kontaktformuläret längst upp till höger på sidan .

Stjärnestoff – MineralMiraklet!

En Bok för dig som vill må bra!
Stjärnestoff är en handbok som skildrar femton olika mirakelmineraler samt dess verkan i kropp och knopp!
Boken är pedagogiskt skriven och skildrar utförligt hur du i din vardag kan använda Stjärnestoff för att uppnå en optimal hälsa och livskraft –genom att stärka upp kroppen inifrån med Stjärnestoff!
Det är en spännande resa –allting börjar i dina celler!

Boken beskriver Stjärnestoff –MirakelMineraler
En smått magisk och högst effektiv cell och vävnadsmineralstoffterapi för människor och djur, med besvär i kropp och knopp!
Stjärnestoff är i allra högsta grad ett mineralmirakel för kropp och själ!

Vi har även tagit fram en plansch, planschen finns i 2 olika format typ A4 och en större A3. Plansch ingår ej vid köp utan beställes separat!

Jag håller även kurser i Stjärnestoff!

Boken kostar 220:-

Du beställer boken via telefon/mail eller kontaktformuläret här längst upp till höger på sidan!

Vad är Stjärnestoff?

Varje Stjärnestoff är en kombination utav två mineraler om bereds enligt en speciell aktiveringsprocess –Energetisering. Denna aktiveringsprocess påverkar cellmembranen och transporten av olika ämnen in och ut ur cellen, på så sätt underlättas upptag av näring och utsöndring av slagg, samtidigt som de ger proppen en påfyllnad av mineral.
Mineraler är livsviktiga näringsämnen/byggstenar för kroppens tusentals funktioner.
Alla våra kroppsliga processer är styrda och beroende av handling och interaktion av och med mineralstoff. Vitaminer ä viktiga och behövs för att varje biokemiskaktivitet i kroppen, men vitaminer kan inte fungera utan närvaro av mineraler!
Vitaminer kan dessutom syntetiseras i en frisk kropp, därför är mineraler något viktigare än vitaminer…
Stjärnestoff är en utveckling av HBM, Cellsalterna. Läs mer i boken ”Stjärnestoff!”

I varje Stjärnestoff finns en fysiskt, psykisk och själslig (känslomässig) aspekt, varje tanke, varje känsla och varje process i kroppen förbrukar mineraler. Grundtanken bakom detta mineralmirakel, som Stjärnestoff i synnerhet är, är att mineralbrister i kroppen gör oss sjuka!
Precis som Linus Pauling (C-vitaminets fader & Nobelpristagare x2) en gång sa: ”Du kan spåra varje sjukdom och varje krämpa till en mineralbrist!”
En frisk, välfungerande och stark cell ger en frisk, välfungerande och stark kropp!
Därför gäller det att redan i unga år fylla på och sedan hålla mineraldepåerna fyllda under resten av livets spännande resa… Dessa idéer är så gamla att de är nya igen!
Varmt välkommen att dela min värld!

Vill du veta mer om Stjärnestoff?

Läs mer i boken!
Handboken är en bok för egenvård med Stjärnestoff –en väg till hälsa!
Boken är välstrukturerad, pedagogiskt upplagd, lättläst och riktar sig till alla människor med en kropp som är intresserade av att förbättra sin livskvalitet och hälsa!

I boken finns en introduktionsdel, som förklarar själva filosofin bakom och tanken med Stjärnestoff, hur de uppkom och historik!
Sedan förklaras varje Stjärnestoff väldigt utförligt, hur de verkar och vad som är unikt och särskiljande med varje Stjärnestoffskombo. Vilken verkan stoffet har i kroppen och sinnet. Vilket stoff som hjälper vid olika besvär.
Tidiga tecken på brist visar sig som tecken i ansiktet. Det finns bilder till varje Stjärnestoff som visar vilka tecken i ansiktet som är kopplat till brist på ett särskilt stoff.
Längst bak i boken finns ett register över alla symtom som finns i boken, för att du lättare ska kunna hitta vilket stofft du behöver just nu!

Varför just Stjärnestoff?

Jag ser det som något magiskt, Stjärnestoff är en serie med mineralsalter, finns det något bättre namn än Stjärnestoff?
Tänk dig: Ur det gigantiska mineralstoffmolnet som virvlade upp i ett universum för länge, länge sedan skapades solen, stjärnorna, planeterna och jorden. Sedan utvecklades liv… Kanske fanns liv redan innan… Vad vet jag!?
Vi håller oss till det vi tror oss veta!
På jorden bildades liv i form av stenar, höga berg, djupa dalar, vatten, träd, växter och med tiden olika sorters djur!
Allt detta av mineralstoff som virvlat upp ur universum!
Jag fullkomligt älskar tanken på att vi ALLA i grunden består av samma Stjärnstoft, att allt och alla byggs upp utav korn som fanns redan vid tidens början och de partiklar som varit vi lever vidare när våra fysiska kroppar dör. Det är så magiskt att det bara bubblar och kittlar från tåspetsarna och ända ut i universum, i denna Euforia föddes Stjärnestoff!
Vi är inget annat än återvunnet stjärnstoff! 🙂

Har du några frågor?

Kontakta oss