Om mig – MirakelQvinnan

Om mig – MirakelQvinnan

MirakelQvinnan ”Shia”
Shivani Heléna Eddesjö Hjertestrand

Naturmedicinare
HälsoKonsult, LivsKraftKreatör, HästFysioTerapeut & MystiMagiker.

NaturMedicinsk Detektiv & HälsoSmed
med Holistiskt MultiDimensionellt VidvinkelSeende,
en MirakelArbetare i Själ & Hjärta!


Jag kallas mest för Shia, men även Häxessan, Mirakel eller MirakelQvinnan.

MirakelQvinnan är ett namn som jag fått av mina kunder… flera olika kunder helt oberoende av varandra som jag bistått med vad som verkade vara ett omöjligt utgångsläge, som jag sedan hjälpt till att bli återställda.
Jag har inte fått hybris -det har tagit mig många år att våga börja använda mig av det namnet, använde det lite i smyg till att börja med, nu är det offentligt! 😉 för jag tyckte det var lite väl kaxigt, men jag ser på det med kärlek, humor och ett uns av allvar!

Häxessan är ett namn som jag fick när jag började använda örter mer och mer i mitt yrkesliv… det var två olika personer, en som kallade mig häxa och en som kallade mig prinsessan… då kom den ena fram till att jag var Häxessan (HäxPrisnessan)!
Har en personlig registreringsskylt på bilen hxessan – (uttalas Häxessan) många kan inte riktigt läsa ut det:
Kallas även för Häxan, eller Häxan på Röbäck… helt ok det med!


Verkar framförallt som terapeut, naturmedicinare & inspiratör men även som författare & föreläsare.
Betraktar mig själv som lite av en NaturMedicinsk Privatspanare, en HälsoDetektiv, LivsKraftsAssistent och FriskhetsSmed.

Kalla det för terapeut, konsult/rådgivare/coach inom hälsa, må bra, näring, kost, livsstil.
Håller föreläsningar och utbildar.

Utöver det har jag skrivit 3 böcker.


Titlar
Registrerad & Auktoriserad Naturläkare nr 124
Auktoriserad Komplementär & AlternativMedicinare i KAM nr 544
Diplomerad Homiatriker
Diplomerad Näringsterapeut
Diplomerad Fytoterapeut
Diplomerad Örtpedagog
Diplomerad KranioSakralTerapeut
Certifierad Gluten Specialist / Certified Gluten Practitioner (CPG)
Diplomerad FrekvensTerapeut bla. F-Scan Terapeut
Diplomerad & Certifierad DornTerapeut
Certifierad & Diplomerad Chronopat Human/Människa
Diplomerad LymfMassör
Certifierad & Diplomerad Chronopat Häst
Diplomerad Chronopat Hund
Diplomerad HästFystioTerapeut
Diplomerad Equine BodyWorker
Diplomerad Sadelspecialist
Diplomerad LymfMassör Häst
Diplomerad & Certifierat MultiDimensionelltMedium
Diplomerad i Avalons CellMinnesHealing
Certifierad Essential Oil Specialist
Certifierad AromaTouchTechnique
Wellness Advocate i doTerra

Intuitiv Healer
Paqo / Shaman
Medicinkvinna
NaturMedicinsk Medium

MystiMagiker
Intuitiv Healer
Paqo, Inka Shaman
Healing
Reiki Healing,
Fd. Certifierad Atlasterapeut

EquineKommunikatör
Kvinna
Föreläsare
Författare
Kreatör
Inspiratör
Motivatör
Glädjespridare
Mamma – det bästa jag gjort
Människa – min absolut längsta & tuffaste utbildning -ständigt pågående!

Från Hjärtat

Jag är en seriös yrkesutövare som tar mitt yrke, som är mitt kall på allra största allvar. På ett personligt plan sliter jag med att inte ta livet alltför hårt och inte heller ta mig själv på hiskligaste allvar. Som person är jag en relativt lättsam, halvkomplicerad, småklurig, halvsocial, hemlighetsfull enstöring som har nära till skratt.
Älskar min unge mest av allt, givetvis min familj och mina djur. Sen kommer nog mitt yrke, mitt jobb… Utöver det så är jag lite smått galen i böcker… som i och för sig är en del av mitt jobb… har ett välsorterat bibliotek med massor av intressanta böcker, tycker om böcker, har mest fakta böcker, väldigt få romaner några få som vänner skrivit,  tycker om att skriva, gillar att leka med ord, gillar ordspråk och tänkvärda tankar som får en fundera lite extra, att göra vackra bilder, fota.
Hyser en stor kärlek till växter, blommor, drakar, enhörningar, sagor…jag gillar att skapa saker, pyssla, jobba fysiskt med kroppen, … Jag värdesätter att få vara ute i skog och mark, men ogillar snö… tillber naturen och dess krafter med största vördnad och respekt. Jag har haft flera egna hästar, jobbat med hästkommunikation i många år, haft många hundar ägnat mig åt hundträning, jag har haft ganska duktiga hundar som jag kört hundspann med (det är det inte jättemånga som vet).

En ovanlig början!?
Intresserade mig för det ”övernaturliga” redan som riktigt liten, hade en del upplevelser, men tappade bort det en kort tid i högstadiet när jag mer och mer började intressera mig för det vetenskapliga och systematiska förklaringar till människokroppens funktion med en metodisk förståelse för det mänskliga psyket. Favoritämnen var biologi kemi och religion. Parallellt med att jag fick en aha upplevelse när vi började läsa om Egypten och dess urkultur samt ett specialarbete om Samisk kultur, där jag helt snöade in på Shamaner…

Kastade mig in i sfären av personlig utveckling, natur, alternativ, närings, komplementär och funktionsmedicin direkt efter gymnasiet 1997.
Började med att utbilda mig till Homiatriker, efter min HomiatrikerExamen  fördjupade jag mig i Cellsalter, Näringsmedicin och Manuella behandlingar.
Jag strävar hela tiden efter att hitta det optimala behandlingsmodellen. Har en vision om att kunna läka en kropp & själ, bara genom en fokuserad tanke och enkel touch… är inte riktigt där ännu -jobbar på det.
Verkar alltid utifrån en stark och fokuserad intention om hälsa, överflöd och det högsta bästa för min kund. Varje gång, Varje kund, Varje session.

Mina utbildningar (för mer detaljerad info, se utbildning) har tagit mig på många intressanta och utvecklande äventyr runtom i världen. Det här inte bara ett jobb för mig. Det är hela mitt liv, en livsstil, min passion, min livsstig och själaväg!

Jag har satsat allt jag har på detta, alla år, all tid och alla pengar på att lära mig utifrån nyfikenhet, passion, längtan efter att förstå, få fler redskap, hitta en röd tråd, samband, kopplingar, förståelse… Jag började INTE med detta för att jag var sjuk eller skadat, utan jag ansåg mig fullt frisk. Vilket är en mycket ovanlig början… inkörsporten i den här sfären är oftast att må dåligt, vara sjuk eller skadad. För mig började det med ett aktivt, medvetet val, utifrån en glömd barndomsdröm -att få jobba som häxa, läkare eller präst.

Har givetvis levt och därmed förvärvat en hel del personlig erfarenhet av att vara skadad, varit sjuk, utmattad, upplevt trauman… Jag har haft den stora förmånen att få vara med om en hel del, både roligt och tragiskt… jag har haft min beskärda del av olycka och otur, men jag har också haft en hel del tur och lycka… Jag har kämpat, jag har kämpat riktigt hårt för att komma dit jag är idag, vägen har inte varit riktigt spikrak… Jag har upplevt att inte passa in, känt mig som en främmande fågel, en främling, upplevt utanförskap, ensamhet, gått sönder, tappat bort mig själv, tappat kontakten med mig själv, satsat på fel hästar, prioriterat helt tanklöst, investerat min tid och mina pengar helt fel… men jag har också fått uppleva magisk samvaro, härlig tvåsamhet, true unity, varm gemenskap, den oerhörda glädjen av delade intressen, bubblande glädje, skratt och den samhörighet det ger. Jag har hittat mig själv, jag tror på mig själv och det jag gör,  Jag vet vem jag är, var jag är, vart jag kommer ifrån och vart jag är på väg.
Jag har ifrågasatt, undrat, tvivlat, blivit ifrågasatt… men det har alltid fört mig framåt. Ibland har jag tvekat, stannat upp,  tagit något steg tillbaka…  Jag har lärt mig så otroligt mycket, på de mest underliga sätt -det har gett mig allt!
Hjärta, Smärta, Styrka, Visdom och en kännedom, medkänsla och förståelse för människor, djuren, naturen och livet…

Allt detta är väldigt användbart i mötet med andra människor framförallt som terapeut och medmänniska, min allra största sorg i livet är idag också min allra största styrka, de upplevelserna har lärt mig så otroligt mycket om mig själv, människor och livet. All denna erfarenhet har skänkt ett stänk av ödmjukhet och lett mig in på andra vägar, men framförallt är det min nyfikenhet att lära och hjälpa som varit mitt driv och gjort att jag genom åren samlat på mig många verktyg.


Utifrån min erfarenhet och min breda utbildning kan jag hjälpa dig att hitta din väg till läkning.

Min specialitet är störningar med smärtproblematik i rörelseapparaten så som problem i nacke, rygg, hallux valgus eller andra leder som behandlas med manuella terapier och näringsbalansering.
Jag har en specialitet till och det är Stjärnestoff, HBM & Cellsalter.
Träffar många multisjuka, människor med diffusa, kroniska besvär, utmattning, sköldkörtelproblem, överbelastningar och andra mystiska problem.

 

LivsPussel
Det jag kan bidra med i ditt hälso och livspussel utöver ett lyssnande hjärta och hjälpande händer, är allt ifrån livsfilosofi enligt många olika läror och många olika aspekter. Till hästar, hästkommunikation, hundar och hundträning, jag har haft ganska duktiga hundar som jag kört hundspann med (det är det inte jättemånga som vet), tränat ganska mycket hund… hälsoråd, kostråd, egenvård, självhjälp, spirituality, andlighet, orakelkort, kropp, sinne och själ. Jag har tränat en hel del, men är dålig på att ge träningstips när folk har problem -eftersom min främsta erfarenhet är att det är behandling som hjälper. Träning är toppen för att stärka, hitta en bra PT som hjälper dig med det utifrån dina önskningar och behov.

MirakelQvinnan som Terapeut
Min specialitet är kombinationsbehandlingar –Jag fullkomligt älskar att få assistera människor till ett bättre mående och inspirera till en hälsosammare livsstil. Det är makalöst fantastiskt att se hur en gnista tänds i en annan människas ögon och sedan få följa med en bit på vägen till ett bättre mående.

I mötet med en individ jobbar jag med diverse olika terapier både manuella (med mina händer på din kropp) och orala (näring, så som ex mineraler).

Jag har studerat anatomi, fysiologi, patologi, histologi, biokemi, fysiologiska, psykologiska funktioner och emotionella reaktionsfunktioner. Jag kallar det jag gör med händerna för manuella terapier eller kroppsbehandling ”MirakelQvinnans Magic Touch” där jag jobbar med många olika tekniker för att få muskler att slappna av, påverka fascia/bindväv och jobba med leder med osteopatiska och kiropraktiska behandlingstekniker. Akupunktur, akupressur, specifik djupmassage, bindvävsmassage, mobilisering, mjuk, mild, kiroterapi, soft manipulation, kraniosakralterapi, ortobionomi, fasciarelease, triggerpunkter, koppning, zonterapi, muskulering (rörlighet i muskler & leder) samt eventuellt kosttillskott/näringsmedicin (näring, mineral eller ört), kostråd, livsstilsförändring för en ökad och hållbar effekt.
En riktig kombinations/multibehandling.

Jag jobbar förhållandevis mjukt och långsamt för att jag inväntar hela tiden ett svar från kroppen innan jag fortsätter med nästa grepp, teknik eller moment.


Använder mig av individuella rekommendationer allt utifrån personens behov baserat på kroppstyp, tecken, genetiska faktorer, symtom, besvär…
För att komma tillrätta med kroppsliga, psykiska, hormonella eller emotionella störningar i individen. Allt du gör, allt du upplever sätter sig i kroppen, på ett eller annat sätt –alla händelser och erfarenheter du haft lämnar sina spår i kroppen eller psyket det påverkar dig och gör dig till den du är idag!

Vi människor är komplexa, så mycket mer än bara en köttklump -Kropp, psyke, själ och känslor är nära sammankopplat och för att komma i balans är det viktigt att se alla delar av en individ. Helhet – Hälsa – Balans!

Strävar efter att se helheten och att hitta ursprunget till problemet, eller roten till det onda!

Mitt mål är att assistera till läkning. Genom att mjukt dra i trådar som triggar igång din inneboende självläkande kraft, så att kroppen kan återfå sin balans och läka sig själv. Att sätta fart på självläkeprocessen som finns i alla levande varelser.
Målet är att individen ska bli så bra att jag inte behövs!

Jag strävar efter att ge individen en så pass behaglig upplevelse som möjligt!


Jag får ofta höra att de som kommer till mig känner sig lättare i kroppen, rörligare, mindre stela, har mindre smärta givetvis, men också peppade inspirerade och mer motiverad när de varit hos mig. Många känner sig väldigt upplyfta, lättade och glada när de lämnar Mirakelverkstan. Det är också bland det roligaste jag vet att få hjälpa människor att må bättre, att komma till hälsa, närmare sin egen balans, att bli motiverade och ta tag i sådant som behöver tas tag i… Att vända sin hälsa handlar om sådant vi gör varje dag, små, små steg i den riktning du vill utvecklas, små steg mot ditt nya jag, den person du vill vara.

Med över 20 års erfarenhet som terapeut och +25 års i branschen känner jag att jag kan flyga med mina egna vingar -jag litar på det jag kan, mina händer och min intuition. Är du redo för förändring?
Att lägga ditt livs och hälspussel, ta ansvar, ansvar för dig själv, din livsstil, dina val, din läkning, bli och vara frisk!

Varmt välkommen att hänga med mig längs min stig,
när våra vägar korsas eller om de löper parallellt en tid…
Shia
Shivani Heléna Eddesjö Hjertestrand
www.mirakelqvinnan.se

 


MIRAKELVERKSTAN™ är min arbetsplats -det är där själva magin sker!

I Mirakelverkstan utför jag mitt högst personliga hantverk i form av behandlingar utöver det vanliga.

Jag åker även ut i världen och jobbar, men för det mesta hittar ni mig här!


HÄXERIAN™  
Min Magiska LivsKraftButik, där du hittar Häxutrustning och andra MystiMagiska ting så som Orakelkort, Tarotkort, Rökelser, Eteriska Oljor, Stenar, Förtrollande ting, presentartiklar så som tavlor och figurer av Enhörningar, Änglar, Drakar, älvor…
Böcker & Antikvariat (i liten skala) om hälsa, andlighet, alternativmedicin.

Smycken – Halsband, Örhängen och Armband samt Amuletter & Talismaner.


Du hittar även högkvalitativa Kosttillskott, Örter, Mineraler, Vitaminer mm… när kroppen behöver förstärkning av naturligt slag.


Du hittar mig på Insta & Facebook:


MIRAKELVERKSTAN™  – @mirakelverkstan
Ett Holistiskt Hälso & UtbildningsFöretag för Styrka, Råd och Kraft till och för Hållbara Individer.
Här delar jag kunskap och information om det jag gör, det som rör min NaturMedicinska verksamhet sådant som händer på själva praktiken mina events, kurser och sessioner samt upplysning och intressanta artiklar om hälsa, alternativmedicin och medvetenhet.

MirakelQvinnan  – @mirakelqvinnan
LivsKraftEntreprenör och HälsoInspiratör
Min liter mer personliga och häxiga blogg med fina bilder, personliga från mitt mitt liv samt skapade med quotes, tankar och insikter…


MirakelQvinnanSkapar™  – Häxessan Pysslar™  
En sida med det jag skapar, så som häxiga smycken, mystimagiska ting, amuletter, SkyddsSköldar och förtrollande stenar mm…


Har även en YouTubeKanal

MirakelQvinnan – Den är under uppbyggnad…Kontakt
För att bedöma en individs behov bör en ömsesidig kommunikation och helst ett personligt möte ske.
Har du inte möjlighet att komma till Mirakelverkstan!?
Då är det fullt möjligt att göra en konsultation på distans via zoom, facetime messenger eller skype.

Jag gör inga konsultationer via mail. Då jag inte har möjlighet att svara på en massa långa mail… Sorry!

Vill du boka tid, har du en kort fråga är du givetvis välkommen att skicka ett kort mail!

Jag kan om jag träffat dig tidigare ha telefonkonsultationer.

Kontakt & Information

MirakelQvinnan™ ”Shia”
Shivani Heléna Eddesjö Hjertestrand


shivani@MirakelQvinnan.se

070-372 74 77

Lämna ett meddelande om jag inte svarar
så ringer jag upp,
då jag mestadels jobbar med tidsbokade besök.


Bg 5304-2644

Swish 123 553 24 29

MIRAKELVERKSTAN™  
Skyttelvägen 1, 904 40 RÖBÄCK


Ansluten till följande Förbund:
SNLF Svenska NaturLäkarFörbundet nr 124

SNS – Svenska Naturmedicinska Sällskapet, Ledamot 454

Auktoriserad & KvalitetsSäkrad i KAM reg. 544

Branschorganisationen för Komplementär & Alternativ Medicin och vårt kontrollorgan.

Kvalitetssäkring – Följer förbundens Etiska regler
Innehar Ansvarsförsäkring och Företagsförsäkring (Nordeuropa Försäkringar) Tystnadsplikt.

Använder endast steriliserade engångsnålar vid akupunkturbehandling

Utför egenkontroll och kontrolleras årligen av Miljö och Hälsoskyddsenheten i Umeå (Socialstyrelsens allmänna råd om yrkesmässig hygienisk verksamhet).
FHM råd.

Har F-Skattsedel


Samarbeten

På Mirakelverkstan hittar Du Produkter, Näring & Naturläkemedel från:

Alpha Plus
Ancient Minerals

Bättre Hälsa

Holistic

Helhetshälsa
Doterra

Edura
Thorne
Eiden

Herba Plus

Nelfab

NutraMedix

AME-Products

HBM – Hyper-Bio-Mineraler

Stjärnestoff

Örtspecialisten
Biosan

Världsledande Vattenrenare från Planets Own

Toppenbra Mixers (blenders) från Vitamix

Med flera

Mycket annat smått och gott.

Hur går en KroppsBehandling till?

Du ringer / smsar / mailar och bokar en tid.
Du kommer till mig, fyller i ett formulär (kom gärna någon minut innan din avtalade tid).
Vi sätter oss i ett par sköna fåtöljer, du berättar lite om dina besvär, var du har ont…
Sen klär du av dig (ibland tröja, ibland byxor, ibland både ock, du behåller alltid trosor/kalsonger på, har du problem med att klä av dig så löser vi det):
Du lägger dig på behandlingsbänken på mage eller rygg.
Oftast väver jag ihop en unik, skräddarsydd behandling med hjälp utav flera olika terapiformer utifrån dina besvär -syftet är att skapa ett flöde, där något stannat upp och harmoni där något är kaos.
Tittar till hela individen.

Målet är att hitta orsak och ursprung till symtomen genom att tyda kroppens språk. Först då kan kroppen få space och varaktig läkning ske. MirakelQvinnan är specialiserad på kroniska besvär och smärtproblematik med manuell behandling i kombination med näringsbalansering.

Jag använder mig för det mesta av mina händer, men har även akupunkturnålar och annan modern teknik till hands så som en toppenfin Stötvågsapparat (den enda i sitt slag i Norrland), för behandling av problemområden i muskler, ligament, senor och annan vävnad.

Viktigt vid all form av behandling är också kommunikation om hur kroppen och hjärnan fungerar.
I kombination med kostråd och näringstillskott som fungerar!
Det är också av största vikt att själv bli medveten om sin kropp för att öka kroppsmedvetenheten.

Mina effektiva behandlingar är helt unika, då jag allt som oftast kombinerar flera olika behandlingstekniker vid ett och samma tillfälle!

Vad är det jag gör?

Att komma till mig, MirakelQvinnan på MIRAKELVERKSTAN™  innebär för många en upplevelse utöver det vanliga, då jag ser till helheten.
Jag vet att kropp-psyke-själ hänger ihop och att insidan påverkar utsidan och vise versa.
Min personliga övertygelse är att ALLT är möjligt och att ALLT har ett samband!

Många frågar vad det är jag gör och hur en behandling går till… det är väldigt svårt att svara på då många behandlingar ser rätt lika ut men ändå är väldigt olika… Jag använder mig inte heller riktigt av samma metoder som de flesta andra och har hittat ett eget sätt att jobba.
När jag behandlar en människa (eller en häst eller hund) så lyssnar jag till individens historia, tittar på kroppen och skannar igenom området med mina händer, samtidigt som jag också använder min inre syn och min känsla för att bilda mig en uppfattning om vad det är som är problemet och var det sitter. Sedan försöker jag lösa upp de spänningar/blockeringar jag hittar med olika metoder.
För mig är det oerhört viktigt att få upp rörligheten och väcka liv i vävnaden så som muskler, bindväv, senor och ligament samt att se till att det finns en rörlighet i de närliggande lederna.
Här kan man få lirka och gulla, länge, länge och ibland går det snabbt!

Har utvecklat en egen metod i Avancerad Manuell Terapi/Behandling, en enkel, effektiv och skonsam metod för att öka rörligheten i kroppen och detta leder i en god värld till en reducerad smärtupplevelse och långsiktig läkning.

Behandling hos mig är dessvärre sällan helt smärtfri, men de allra flesta upplever en lättnad i sin smärta under och efter behandling och självklart en viss ömhet som naturligt kommer efter en behandling.

Har du några frågor?

Kontakta oss