Vad är det jag gör?

Vad är det jag gör?

Jag hjälper människor att hitta hälsa eller hitta tillbaka till hälsan genom att på olika sätt tända en gnista som stimulerar människans inneboende självläkande kraft med hjälp av olika naturmedicinska resurser. Jag jobbar problemlösande ur ett multidimensionellt helhetsperspektiv där jag ser till kroppen, psyket själen, arv, miljö, historia, celler, tid, ålder… Betraktar mitt yrke och det jag gör som ett hantverk, då jag jobbar väldigt mycket med händerna!

Allt som oftast söker människor för ett specifikt problem, det kan vara vad som helst -allt mellan himmel och jord, vanligast är någon form av specifik åkomma, så som ont i en kroppsdel, vanligast är nackbesvär, ryggont, benlängdsskillnader, bäckenobalanser, bråkiga SI-leder, ont i axeln, armen, armbågen, hand/handled, höfter, ben, knän, fötter/fotled… men det kan också vara svårt att sova, trötthet, ont i magen, svullen buk, gaser, förstoppning, diarré, klåda, hudbesvär, utslag, utmattning, sköldkörtelobalans, generell svullnad, ödem, samla på sig vätska, blåsbesvär, stress, oro, ångest, hjärtklappning, svårt att bli gravid, hormonella obalanser, menstruationsrelaterade besvär… I min enkla lilla värld finns ett tydligt samband mellan det vi äter och hur vi mår!

Här följer en kort beskrivning av mina verktyg. Jag jobbar INTE som massör, jag har mycket, mycket mer utbildning än en massör, så det finns inga rena massagebehandlingar  i min behandlingsmeny, då jag jobbar med många fler tekniker och metoder.
Mer information om mina verktyg hittar du under terapier, vi börjar här lite kort.


Manuell Behandling / Terapi = KroppsBehandling

Den största delen av min tid på min praktik tillbringar jag med att jobba med mina händer, med olika tekniker som jag blandar utifrån olika läror och teorier, för att få muskler att slappna av, minska restriktioner i fascia, bindväv, senor och ligament, lägga till leder som glidit i obalans det kan vara kotor i ryggraden, SI-leden eller bäckenet eller någon annan led ex led mellan revben eller bröstbenet, handleden, fotleden eller någon annan benbit…

Kan vara korrigering av låsningar, blockeringar, sträckningar ont i en fot, axel, ryggen, nacken, hand, handled, domningar i armar/händer, tennisarm, löparknä, hopparknä… Jag behandlar ganska mjukt -inte alltid helt smärtfritt, men utan överraskande ryck, knak och brak!

Allt som oftast behandlar jag både mjukdelar där jag försöker få upp en rörlighet och avslappning i vävnaden (muskler, fascia, bindväv) och sen lägger jag oftast också till någon liten benbit som hamnat i obalans.
Jag litar 100% på mina händer och vad de känner, oftast känner de saker som man inte vet.

Ta gärna med röntgenplåtar eller röntgenutlåtande. Det har hänt att jag lagt märke till sådant som läkare ej sett…

Oral Terapi 
Kostråd & Rådgivning kring vilka kosttillskott, vitaminer & mineraler, Stjärnestoff, HBM & Cellsalter du kan äta.
Kost, Föda, Mat, Avgiftning & Detox…
Mina tankar kommer från Naturmedicinen, Näringsmedicin & Funktionsmedicin.

Ansiktsdiagnostik 
Jag tittar i ditt ansikte och berättar vad det säger.
Kan om du vill titta efter olika obalanser. Ditt ansikte kan tala om för dig varför du är sjuk, det berättar även vad du behöver för att bli frisk. Det speglar organfunktioner, tankemönster och blockerade känslor… Så receptet på hälsa finns mitt framför dig!

Irisdiagnostik 
Jag tittar i dina ögon och berättar vad de speglar.
Det finns så otroligt många olika förklaringsmodeller till olika tecken i ögonen.
Jag jobbar framförallt med Klassisk Irisdiagnostik från Jensen och Lindeman via Söderlund och Wilhelmsson, som jag sedan utvecklat med Modern Irisdiagnostik som jag lärt mig från John Andrews, Enlgand… Som jag sedan kryddat på med influenser från Tyskland, Vistara & Roberto Kaplan.
Har också lärt mig Rayid, Själspeglingsmodellen med FamiljeträdesAnalys & Syskonplacering från bland andra Susanna Odén…

HälsoKonsultation
Vill man titta på sin hälsa utifrån ett specifikt problem som inte handlar om en direkt uppenbar manuell dysfunktion, så bokar man oftast en hälsokonsultation, där du får berätta om din hälsosituation.
Brukar vara en stund med många frågor, när problemet började, hur det började, din livssituation, arbetssituation. Här använder jag mig av din historia, sk anamnes, skolmedicinska labbtester, ev. funktionsmedicinska labbtester, min erfarenhet, det din kropp berättar, men inte dina ord.
Ta gärna med skolmedicinska labbtester om du har.
Ibland rekommenderar jag även andra tester, som inte görs inom skolmedicinen.

De flesta av mina behandlingar inleds med en kort konsultation och alla fösta besök, startar med en konsultation.

Vill du ha en kopp avkopplande örtte, grönt te eller ett glas filtrerat vatten med eteriska oljor i, så ingår det.


Livssamtal
Ibland kommer människor för att de vill prata och diskutera olika saker så som händelser, trauman, sorg, livssituationer, att de sitter fast i något och inte kommer vidare, andra vill diskutera livsval med en utomstående, någon som lyssnar.
Vissa vill bara ventilera, andra vill ha coaching och några vill ha vägledning med tarot eller orakelkort.

Många gånger går en hälsokonsultation och livssamtal in i varandra…


Vill du ha en kopp avkopplande örtte, grönt te eller ett glas filtrerat vatten med eteriska oljor i, så ingår det.

Energiarbete

Jag gör en hel del EnergiArbete -så kallat medialt arbete och healing.
Vissa kallar det Häxeri, Häxkonster, EnergiArbete eller Trolldom..

Det finns personer som söker sig till mig för att de känner sig energimässigt dränerade, för att de blivit utsatta för energivampyrer eller har energimässiga kopplingar till olika personer, platser och situationer som de inte riktigt kan bryta, eller att de blivit utsatta för någon form av energimässigt angrepp det kan vara en spell/trolldom, förbannelse, curse, svart magi, hoodoo/ vodoo, påhäng och liknande… det här är jättevanligt i andra kulturer, en naturlig del av livet i många andra länder.

Många behöver energimässigt beskydd, då kan jag hjälpa dem att titta på det, ta bort entiteter, chip, implantat, kapa sequ (energiband), mm och samtidigt skapa en personlig SkyddsSköld eller amulett…
Andra kommer för att de bara känner sig fast, eller är omgivna av negativa, tunga energier. Då kan jag hjälpa till att sortera, städa med olika tekniker, ritualer och hjälpmedel.

Healing – SjälaKall
Mitt själakall handlar om läkning och att assistera till läkning, så mitt EnergiArbete omfattar framför allt olika former av Healing.
Där jag tittar på störningar i personens bubbla, energier som stör sinnesfrid eller kroppsliga besvär, transformerar energier, energirening, lägger beskydd och tar bort elakheter…
Healing med mig innebär att se och medvetandegöra mönster, tankar och känslor och en stor del coaching. Där jag motiverar och hjälper genom att reflektera och inspirera samt stärka personen att hitta tillbaka till sin egen kraft, släppa offerkoftan och bemästra sina egna energier för att leva i ett friare flöde.
EnergiHushållning -att lära människor hantera energier, sina egna energier och lära sig att hantera omkringliggande energier, inte tagga igång på saker som de inte behöver gå igång på.
För att stå stark i sig själv och inte behöva mig eller någon annan för att må bra på sikt i det långa loppet.

EnergiArbete kan också involvera att titta på och bli medveten om SjälaMinnen, Cellminnen, Hitta förlorade SjälaBitar, Titta på sitt Inre Barn, få kännedom om Energiband och Kapa EnergiKopplingar, Skapa Skydd och Magiskt Beskydd.

Titta i Kort -Lägga kort och svara på korta frågor med hjälp av kort eller pendel och pekare. Jag jobbar däremot INTE som ”SpåDam” vare sig livé eller på distans, har full respekt för människor som gör det, men jag verkar på ett annat sätt.

Jag kan också titta på hus, platser, vad det är som stör, göra husrening och platsrening. Skannar av djur, kommunicera med djur och väsen, letar bortsprungna djur…

Jag jobbar mycket med energimässigt beskydd och välsignelse av personer, föremål, platser och situationer.
Då jag gillar att pysslar och skapa SkyddsSköldar och andra Talismaner för beskydd.

En stor del av mitt energiarbete är att ta bort auratransformationer, då många människor mår dåligt efter en auratransformation och känner att de vill återställa sin aura och koppling till jorden och universum.

Tar Bort AT AuraTransformation & Initieringar med 
”Dragoness ReInstall EnergyWork™ ”

Jag kan ta bort AuraTransformationer och andra energimässiga initieringar, så som exempelvis initieringar efter Reiki.
Vill inte säga något ont om vare sig Reiki eller Auratransformation, men alla mår inte bra efter sådana initieringar och transformationer de kan behöva hjälp att ta bort dem. Tyvärr kan alla inte se vad dessa initieringar och transformationer gör med energiflödet, själen och våra naturliga kopplingar till himmel och jord.

Har du några frågor?

Kontakta oss