Disclamer

Att komma till mig, mina råd, rekommendationer och behandlingar ersätter inte läkarråd eller traditionell sjukvård -utan skall ses som ett komplement till den.
Vissa tillstånd kräver skolmedicinsk uppmärksamhet, inblandning och behandling. Var smart!
Det ena utesluter nödvändigtvis inte det andra…

Jag lovar ingenting!
Jag lovar aldrig att en människa ska bli frisk -utan jag jobbar utifrån min erfarenheter och kunskap där min intention alltid är det bästa för de människor som kommer till mig på behandling/konsultation, jag gör allt jag kan för att vända hälsosituationen för mina kunder till det bättre.
Varje Kund! Varje Session! Varje Gång!

Hälsa = no1.
Mitt fokus är alltid hälsa, det är min främsta prioritet.
Att människan ska fram, människan ska bli stark i sin kropp, själ och energi, så att jag inte behövs!
Det är inte för inte som jag kallas för MirakelQvinnan -det är inget namn jag själv hittat på utan ett namn som jag fått av mina kunder.

Jobbar problemlösande ur ett multidimensionellt helhetsperspektiv där jag ser till kroppen, psyket själen, arv, miljö, historia, celler…
All terapi blir mer effektiv i kombination med kost och livsstilsförändringar, det gäller både manuella behandlingar och oral terapi (kosttillskott, HBM & Cellsalter).
Vill du ha ett resultat måste du följa mina rekommendationer i behandlingsintervall, uppföljning, ta ev. tillskott och följa de kost och livsstilsförändringar som jag föreslår och rekommenderar mm.

Att komma till mig innebär många gånger väldigt mycket eget arbete och eget engagemang. Att lägga om kosten kräver enorm viljestyrka och intresse. Jag kan hjälpa dig med kunskap och information, men handla och laga mat är något du måste göra själv!

”Att göra som du alltid gjort, kommer ge det du alltid fått!” 
Jag tror på epigenitik och tankemönster, där vi själva skapar vår verklighet.

Min fulla övertygelse är att det är summan av vår historia som skapat oss, allt det vi varit med om, det vi ätit, det vi svalt, det vi andats, det vi tänkt och känt som format oss till den vi är idag, sen ärver vi livsåskådningar och kostvanor från våra föräldrar… så för att bryta den här spiralen behöver man göra annat, annars fortsätter det bara att gå åt samma håll…  

Har du röntgenbilder eller röntgenutlåtande och provsvar, ta gärna med dem vid ditt besök.

Jag sätter inga diagnoser.
Jag sätter aldrig ut läkemedel, jag rekommenderar heller aldrig någon form av läkemedel, har du frågor om och kring dina mediciner för en dialog med din läkare.
Jag har full förståelse för att man ibland måste äta läkemedel, men det är inte mitt expertis, inget jag kan råda/avråda kring.

Hur går en KroppsBehandling till?

Du ringer / smsar / mailar och bokar en tid.
Du kommer till mig, fyller i ett formulär (kom gärna någon minut innan din avtalade tid).
Vi sätter oss i ett par sköna fåtöljer, du berättar lite om dina besvär, var du har ont…
Sen klär du av dig (ibland tröja, ibland byxor, ibland både ock, du behåller alltid trosor/kalsonger på, har du problem med att klä av dig så löser vi det):
Du lägger dig på behandlingsbänken på mage eller rygg.
Oftast väver jag ihop en unik, skräddarsydd behandling med hjälp utav flera olika terapiformer utifrån dina besvär -syftet är att skapa ett flöde, där något stannat upp och harmoni där något är kaos.
Tittar till hela individen.

Målet är att hitta orsak och ursprung till symtomen genom att tyda kroppens språk. Först då kan kroppen få space och varaktig läkning ske. MirakelQvinnan är specialiserad på kroniska besvär och smärtproblematik med manuell behandling i kombination med näringsbalansering.

Jag använder mig för det mesta av mina händer, men har även akupunkturnålar och annan modern teknik till hands så som en toppenfin Stötvågsapparat (den enda i sitt slag i Norrland), för behandling av problemområden i muskler, ligament, senor och annan vävnad.

Viktigt vid all form av behandling är också kommunikation om hur kroppen och hjärnan fungerar.
I kombination med kostråd och näringstillskott som fungerar!
Det är också av största vikt att själv bli medveten om sin kropp för att öka kroppsmedvetenheten.

Mina effektiva behandlingar är helt unika, då jag allt som oftast kombinerar flera olika behandlingstekniker vid ett och samma tillfälle!

Vad är det jag gör?

Att komma till mig, MirakelQvinnan på MIRAKELVERKSTAN™  innebär för många en upplevelse utöver det vanliga, då jag ser till helheten.
Jag vet att kropp-psyke-själ hänger ihop och att insidan påverkar utsidan och vise versa.
Min personliga övertygelse är att ALLT är möjligt och att ALLT har ett samband!

Många frågar vad det är jag gör och hur en behandling går till… det är väldigt svårt att svara på då många behandlingar ser rätt lika ut men ändå är väldigt olika… Jag använder mig inte heller riktigt av samma metoder som de flesta andra och har hittat ett eget sätt att jobba.
När jag behandlar en människa (eller en häst eller hund) så lyssnar jag till individens historia, tittar på kroppen och skannar igenom området med mina händer, samtidigt som jag också använder min inre syn och min känsla för att bilda mig en uppfattning om vad det är som är problemet och var det sitter. Sedan försöker jag lösa upp de spänningar/blockeringar jag hittar med olika metoder.
För mig är det oerhört viktigt att få upp rörligheten och väcka liv i vävnaden så som muskler, bindväv, senor och ligament samt att se till att det finns en rörlighet i de närliggande lederna.
Här kan man få lirka och gulla, länge, länge och ibland går det snabbt!

Har utvecklat en egen metod i Avancerad Manuell Terapi/Behandling, en enkel, effektiv och skonsam metod för att öka rörligheten i kroppen och detta leder i en god värld till en reducerad smärtupplevelse och långsiktig läkning.

Behandling hos mig är dessvärre sällan helt smärtfri, men de allra flesta upplever en lättnad i sin smärta under och efter behandling och självklart en viss ömhet som naturligt kommer efter en behandling.

Har du några frågor?

Kontakta oss